Bruynzeel raamhorren

Ramen komen in allerlei soorten en maten. Van draaikiepramen tot dakramen; elk raam heeft aparte eigenschappen en een aparte kozijnsituatie. Bruynzeel biedt voor elke soort en maat een passend horproduct, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je woning.

SOORTEN RAAMHORREN

Om optimaal te kunnen genieten van een hor is het belangrijk dat je kiest voor het juiste type en de juiste maat. Indien je raam of deur niet onder een standaardmaat in te delen is, zijn onze raamhorren veelal op maat te maken. Tevens is een groot aantal horren volledig voorgemonteerd, om je zoveel mogelijk moeite te besparnen. De verschillende typen Bruynzeel horren hebben eigen voordelen en kenmerken. Een inzethor is bijvoorbeeld bijzonder makkelijk te plaatsen en even gemakkelijk weer te verwijderen, terwijl een duo-plissé bovenop een insectenwerende ook nog een zonwerende werking heeft.

EEN HOR VOOR ELK RAAM

Bekijk dus ons assortiment om te bepalen welk type hor het beste bij je past. Omdat er ramen en deuren zijn in allerlei verschillende soorten en maten, biedt Bruynzeel voor elk van deze afmetingen een passende hor. Deze zijn perfect op maat te maken. Belangrijk om te weten is dat bij de montage de termen ‘in de dag’ en ‘op de dag’ worden gebruikt. In de dag betekent in het kozijn monteren. Op de dag betekent dat de hor op het kozijn wordt geplaatst.

RAAMHOR KOPEN

Onze raamhorren zijn verkrijgbaar bij de doe-het-zelf-zaak om de hoek. Onderaan deze pagina vind je aan de rechterkant de mogelijkheid om je woonplaats in te voeren en zo een bouwmarkl in de buurt te vinden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om bij de webshop van deze winkels eenvoudig en snel een hor te bestellen.

Rolhor raam

Meer weten over een raamhor voor een specifieke toepassing? Lees meer via de links hieronder:

Hor draairamen
Hor draaikiepramen
Hor dakramen