Dichte deuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

De dichte deuren van Bruynzeel bestaan volledig uit hout en hebben geen glas of andere openingen. Je sluit er je woonruimte geheel mee af waardoor je rust creëert en totale privacy hebt. Dichte deuren worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt, niet alleen voor de toiletdeur of badkamerdeur, maar ook zeker in de hal, woonkamer of keuken. Bekijk ons assortiment en ontdek de verschillende modellen dichte deuren; van klassieke tot landelijke designs en van minimalistische tot robuuste ontwerpen. Wat past het beste bij jouw interieur?

Filter op

Bekijken als:  
31  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina

Stijlen van onze binnendeuren

De binnendeuren van Bruynzeel zijn ingedeeld in verschillende stijlen. Wanneer je op zoek bent naar een klassiek model of juist een moderne variant: de deuren van Bruynzeel passen in ieder type woning. Het meest in het oog springend zijn de jaren 30 binnendeuren, het paradepaardje van Bruynzeel. Met deze deuren is het bedrijf bijna een eeuw geleden begonnen. Inmiddels hebben we ook deuren in een klassieke, landelijke, moderne en basic variant. Die laatste kan zowel in nieuwbouw- als oudere woningen worden geplaatst.

 

Binnendeuren met of zonder glas

Om meer ruimte en licht te creëren in je woonkamer, keuken of hal kun je voor een binnendeur met glas kiezen. Ook hierin zijn diverse stijlen en uitwerkingen mogelijk. Wat te denken van een strak, mat glas of juist een sierlijke deur met glas-in-lood raam? Al het glaswerk voor onze binnendeuren bestaat uit ongekleurd blank glas. Binnendeuren met glaswerk zijn met name geschikt voor woonkamers, hallen of keukens.

 

Draaiende of schuifbinnendeuren

De meeste woningen hebben deuren die draaiend opengaan en sluiten. Toch zijn er ook woningen, met name de wat oudere woningen, die een binnendeur hebben die via een rails sluit. Deze schuifdeuren zijn van oudsher geplaatst om een ruimte snel af te kunnen sluiten. Bijvoorbeeld een woon- en eetkamer of keuken en woonkamer.  Deze zijn te verkrijgen in een klassieke, jaren 30 stijl of juist een industriële look met harde lijnen en veel glas.

 

Taatsdeuren: een bijzonder soort deur

Een bijzonder soort deur is de taatsdeur. Deze grote draaiende deuren hebben geen scharnieren, maar worden direct in het plafond of vloer bevestigd. Hierdoor draaien ze om hun as. Taatsdeuren geven je woning een strak en industrieel uiterlijk. Doordat de strakke zwarte frames mooi afsteken bij het glas van de deur, creëer je veel licht en ruimte in je woning.

 

De juiste deur in het juiste huis

Wanneer je kiest voor een bepaalde stijl is het belangrijk dat je deze grotendeels doortrekt in je woning. Anders kunnen er stijlbotsingen ontstaan die het uiterlijk van je interieur niet altijd ten goede komen. Benieuwd hoe je je woning via een bepaalde stijl inricht? Bekijk dan de website van Bruynzeel of win advies in. Door middel van ons contactformulier,  kom je met een van onze verkooppunten in contact. Zij helpen je graag verder. Ook kun je altijd de ‘veelgestelde vragen’ raadplegen of de brochures raadplegen.