Waterbestendig
 VAN BRUYNZEEL

Waterbestendig laminaat van Bruynzeel is geschikt om te leggen in badkamers, keukens of andere ruimtes waar er zo nu en dan gemorst wordt. Laminaat wordt gemaakt van verschillende lagen hout en kunststof. Wanneer de houtvezels vocht opnemen kan het laminaat kromtrekken of bobbelig worden. De kunststof toplaag voorkomt dat vocht direct in de vloer trekt, maar het samengeperste hout in de kern kan via de zijkanten toch vocht opnemen. Bij het Waterbestendig laminaat van Bruynzeel kan vocht niet zo makkelijk via kieren tussen de planken tot in de kern van het laminaat trekken. Je vloer is dus veel beter beschermd tegen vocht en levert nog meer wooncomfort op.

Bekijken als:  
5  Producten
Toon:
12 / 24

Waterbestendig laminaat van Bruynzeel

Door de hoge slijtvastheid is de vloer uiterst geschikt in een druk huishouden en zelfs voor zwaar commercieel gebruik. Daarnaast heeft het Waterbestendig laminaat een voelbare houtstructuur die de houttekening van de planken volgt en is deze voorzien van een v-groef. Hierdoor is de vloer niet van écht parket te onderscheiden. Kortom, de warmte van een houten vloer, maar met de voordelen van laminaat.

Welke stijl past bij jouw interieur?

Bruynzeel levert diverse soorten, maten en stijlen aan laminaatvloeren. Het Waterbestendig laminaat voegt flexibiliteit toe aan de mogelijkheden van laminaat. Zo leg je het Waterbestendig laminaat in je badkamer, keuken of in de wasruimte en kun je in deze ruimtes zonder zorgen wat water morsen. We bieden de keuze uit verschillende kleuren Waterbestendig laminaat met houtlook afwerking. Van licht tot donker en van bruin tot wit: met een waterbestendige laminaatvloer van Bruynzeel combineer je prachtig met praktisch.

Waterbestendig laminaat leggen en onderhouden

Voor een optimaal resultaat werk je de randen rondom af met waterbestendige siliconenkit. Bekijk de instructievideo voor handige tips bij het leggen van Waterbestendig laminaat.

Alhoewel het een waterbestendige vloer betreft werkt de vloer wel door wisselingen in luchtvochtigheid en adviseren we om de vloer nooit in zijn geheel onder water te zetten. Het waterbestendige laminaat is bestand tegen vocht voor een periode van 72 uur. Desondanks adviseren we vocht direct te verwijderen bij het signaleren ervan en vermijd het overmatig nat maken van de vloer. Het onderhoudsadvies van deze laminaatvloer luidt hetzelfde als bij de andere laminaatvloeren van Bruynzeel.

Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Bruynzeel biedt een breed aanbod verschillende soorten laminaatvloeren aan. Bekijk de verschillende series en stijlen met bijbehorende eigenschappen in alle gemak op onze website. Wil jij Waterbestendig laminaat van Bruynzeel in jouw huis gebruiken? Je koopt onze vloeren bij een Gamma-bouwmarkt bij jou in de buurt. Ga langs om meer te weten te komen over het Waterbestendig laminaat of een van de andere series.