Jaren 30 binnendeuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

De jaren ‘30 vormden een omslagpunt waarbij het Nieuwe Bouwen in opkomst kwam. Eigenlijk werd alles onder handen genomen: van ramen, sierbogen tot zelfs jaren ‘30 binnendeuren. Een belangrijk uitgangspunt was dat de richting en de functie van het gebouw en de behoeften van de bewoners centraal stonden.

Met een strakke vormgeving en nieuwe materialen werd gestreefd naar een gezonde leefomgeving met frisse lucht en veel zonlicht. Dit uit zich vooral in de strakke witte muren, tegeltjes in de gang of de combinatie van ronde en vierkante vormen. Inmiddels is de jaren ‘30 stijl nog altijd in trek, zo ook de deuren. Bekijk op deze pagina alle jaren 30 binnendeuren van Bruynzeel.

Bekijken als:  
16  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. BRZ 23-104

  BRZ 23-104

  Vanaf: Zo laag als € 322,50
 2. BRZ 23-106

  BRZ 23-106

  Vanaf: Zo laag als € 357,-
 3. BRZ NR 13

  BRZ NR 13

  Vanaf: Zo laag als € 525,-

Authentieke jaren ‘30 stijl

De Bruynzeel Authentiek jaren ’30 serie vormt een selectie deuren die in die tijd ontworpen en vervaardigd zijn. Het is de oorspronkelijke lijn waarmee Bruynzeel groot is geworden. Een symbool voor de rijke historie van ons merk. Smalle verticale of horizontale panelen en facetprofielen vormen de basis voor deze legendarische en karaktervolle serie. De Bruynzeel Authentiek deuren zijn de referentie voor deuren. In veel Nederlandse woningen, van de dertiger jaren tot nu, vind je dit type deur terug. Niet verrassend; de deuren met hun karakteristieke eenvoud passen namelijk in vrijwel elk interieur. Of het nu een authentiek interieur is of een modern interieur met retro-accenten. De Authentiek deuren van Bruynzeel geven net dat nostalgisch raffinement aan het geheel.

Kenmerken jaren ‘30 binnendeuren

Jaren ‘30 binnendeuren geven je woning een authentieke uitstraling. Deze sfeervolle deuren bieden we met en zonder glas aan. Bij de modellen met glas zie je vaak een ruit in het bovenste deel van de deur. Maar ook andere glasindelingen komen voor in deze serie. Je kunt uit verschillende soorten glas kiezen. Exclusief voor de Bruynzeel Authenthiek deuren kun je kiezen voor de volgende unieke glassoorten; bergjes, canalé en spinnenwebglas. Deze glassoorten versterken het authentieke karakter van de deuren. Keuze voor dichte jaren ’30 deuren is ook gevarieerd; zo kun je kiezen uit verschillende vlakverdelingen. Van wat klassiekere designs tot moderne designs. Aan jouw de keuze. Een jaren ‘30 binnendeur maak je af met bijpassend deurbeslag. We bieden verschillende deurkrukken aan in mat nikkel, glans nikkel en bakeliet, geheel in het zwart of met een zwarte touch. Ontdek wat een deurkruk met jouw jaren ’30 binnendeur doet.

Een deur van Bruynzeel in jouw woning

Heb je interesse in één van onze jaren ‘30 binnendeuren? Bekijk ons totale assortiment op de website en doe inspiratie op. Het model van jouw wensen gevonden? Bezoek dan één van onze verkooppunten om jouw bestelling in orde te maken. Bekijk of er een Bruynzeel verkooppunt bij jou in de buurt is. Wie weet geniet jij binnenkort ook van een nieuwe, stijlvolle jaren ‘30 binnendeur.