In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdekt de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Vaste hor voor je raam of deur

Een vaste hor voor je deur of raam biedt veel gebruikersgemak. Het voordeel van deze hor is dat je 'm het hele jaar door kunt laten hangen. Deze hor houdt muggen, vliegen en andere insecten op een stijlvolle manier tegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en dessins. Daarnaast behoort het ontwerpen van een hor op maat ook tot de mogelijkheden. Zo is er altijd wel een hor die bij uw wensen past!

Filter op

Bekijken als:  
5  Producten
Toon:
12 / 24
 1. S500 Inzethor Draaikiepraam

  S500 Inzethor Draaikiepraam

  Vanaf: Zo laag als € 66,-
 2. S500 Vaste Raamhor

  S500 Vaste Raamhor

  Vanaf: Zo laag als € 45,-
 3. S800 Vaste Deurhor

  S800 Vaste Deurhor

  Vanaf: Zo laag als € 229,-
 
 
 
 
vaste hor bruynzeel

Vaste hor kopen

Met de aanschaf van een vaste hor doe je een investering in je huis. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van deze investering kunnen genieten. Met een vaste hor ben je verzekerd van een horproduct dat robuust gebouwd is en lang mee gaat. Zoals je hierboven kunt zien, zijn vaste horren er zowel voor ramen als voor deuren. Naast de reguliere horren voor ramen hebben we ook een inzethor in ons assortiment. Deze hor is speciaal gemaakt voor draaikiepramen.  

Voor verschillende doeleinden

De vaste hor is een solide product dat inzetbaar is voor zowel ramen als deuren. Door de toevoeging van een schopplaat aan de vaste deurhor is deze hor goed bestand tegen een stootje. Voor een extra sterke hor kun je kiezen voor een vaste hor die is voorzien van extra stevige profielen. De vaste hor kan op het kozijn worden ingeklemd als een inzethor maar kan ook zowel op als in uw kozijn worden geschroefd, waarna de hor functioneert als draaibare hor. Een groot voordeel van de inzethor is dat deze eenvoudig te plaatsen en te verwijderen is. Dit kan een uitkomst bieden indien je de horren in de winter wilt verwijderen om meer licht door te laten in de toch al donkere dagen. 
 
vaste hor bruynzeel