In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Plissé horren voor raam en deur

Een plissé hor is een handig hulpmiddel om muggen en andere insecten buitenshuis te houden. Daarnaast biedt dit type hor veel gebruikersgemak. Je schuift 'm namelijk eenvoudig open en dicht. Bij Bruynzeel vind je een uitgebreid assortiment plissé horren. Ze zijn er zowel voor ramen als voor deuren en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en dessins. Zo is er altijd wel een variant die aansluit bij jouw wensen.

Filter op

Bekijken als:  
4  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
 
 
 
 plissé hor
 

Verschillende plisse horren

De plisséhor is een bijzonder luxe en stijlvol type hor dat tevens veelzijdig inzetbaar is. De plisséhor is inzetbaar voor enkele deuren, dubbele deuren en schuifpuien. Ook is de plisséhor beschikbaar voor draai- en dakramen. De uitvoering van de plisséhor die geschikt is voor deuren plisseert verticaal, terwijl de plisséhorren voor ramen horizontaal plisseren.  

Insecten- en zonwering

De plisséhor is gebaseerd op een systeem waarbij het gaas niet oprolt in een cassette zoals bij een rolhor, maar in plaats daarvan opvouwt. De plisséhor kan op elke stand blijven staan, en hoeft dus niet volledig open of volledig dicht te zijn. De plisséhor voor ramen is met montage in het kozijn goed te combineren met lamellen of gordijnen. Ook is er voor ramen de zogeheten duo-plissé beschikbaar; deze hor houdt niet alleen insecten tegen, maar is ook zon- en warmtewerend. Door de combinatie van een wit geplisseerde verduisteringsdoek met warmte werend aluminiumfolie en geplisseerd polyestergaas is de duoplissé raamhor is een ideale toevoeging aan de slaapkamer. 
 
 
plisse hor bruynzeel