PVC visgraat VAN BRUYNZEEL

Op zoek naar een PVC vloer met een elegant patroon? Overweeg dan eens een PVC visgraat vloer te leggen in je woning. De vloeren van Bruynzeel in dit patroon zijn niet te onderscheiden van echt hout. Bovendien zijn de visgraat PVC vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te leggen. De levensduur van visgraat PVC is lang, je krijgt daarom 25 jaar garantie op je nieuwe vloer. We bieden een ruim aanbod PVC vloeren met visgraatpatroon in diverse uitvoeringen en kleuren. Zoek je nog inspiratie? Bekijk dan onze complete collectie online.
Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24

PVC visgraat vloeren van Bruynzeel

Onze visgraat PVC vloeren zijn 4mm dik en hebben een opvallende en magische uitstraling. Ze zijn afgewerkt met een matte look, zodat je het verschil met een houten vloer niet kunt zien. Een visgraat PVC vloer is dun, nog een stuk dunner dan laminaat. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je deze vloersoort uitstekend kunt combineren met vloerverwarming. PVC visgraat met vloerverwarming zorgt voor een comfortabel, aangenaam huis gedurende het hele jaar. Een ander kenmerk van visgraat PVC is de geluiddempende werking. Het materiaal is flexibel, waardoor het comfortabel en zachter aanvoelt. De vloeren zijn muisstil. Hierdoor veroorzaak je nooit meer geluidsoverlast in huis. Geen hard gestamp op de overloop meer. Prettig voor jou, maar ook voor je (onder)buren.

Een trendy interieur heeft PVC visgraat

Vroeger zag je alleen visgraat PVC vloeren in grote herenhuizen. Door dit verleden heeft het patroon nog steeds een luxe en authentiek imago. Toch voelt een PVC visgraat vloer zich thuis in vele interieurs. Maak de juiste combinaties tussen de vloer, meubilair, kleurgebruik en materialen en de stijl naar wens zal ontstaan. Er zijn vele kleuren beschikbaar waardoor de vloer goed past bij een modern interieur, maar kan ook een landelijke stijl complementeren. Maar ook in een industrieel en robuust interieur kan een visgraat PVC vloer goed tot zijn recht komen. De grote open ruimtes die kenmerkend zijn voor deze inrichting bieden een mooi podium om het betoverende patroon goed te laten zien.

PVC visgraat in verschillende soorten

Een visgraat PVC vloer komt niet in een en dezelfde uitvoering. Het voordeel van PVC visgraat is dat je zelf kunt kiezen voor welke uitstraling je wilt gaan. Ben je op zoek naar een licht eiken visgraat PVC vloer, of word je blijer van een donkere visgraat vloer? In het assortiment bij Bruynzeel vind je verschillende soorten PVC visgraat.

Met een PVC vloer met visgraatpatroon geniet je nog jarenlang van meer woonplezier- en comfort. Onze PVC visgraat vloeren zijn van de beste kwaliteit en beschikken over een extra sterke toplaag. De levensduur wordt hier aanzienlijk mee verlengd. Over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Je reinigt en onderhoudt je vloer eenvoudig en je zult niet snel krassen zien. Het materiaal heeft een slijt- en krasvaste laag en gaat hierdoor ontzettend lang mee. Ook is een visgraat PVC vloer waterbestendig en kan ook in ruimtes zoals een keuken of badkamer gelegd worden.

Bekijk ons assortiment bij een verkooppunt bij jou in de buurt

Wil jij ook genieten van een visgraat vloer met houtachtige look, maar profiteren van de kwaliteiten van PVC? Ga langs bij een Gamma-bouwmarkt bij jou in de buurt en kies voor een muisstille vloer geschikt voor vloerverwarming. Ons complete assortiment PVC visgraat vloeren kun je hier bekijken en vergelijken. Uiteraard kun je onze vloeren ook vooraf online bekijken. Voor vragen of advies kun je altijd terecht bij aanwezige medewerkers. Ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden.