In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Vaste hor voor je raam

Op zoek naar een vaste hor voor je raam. Met de vaste hor S500 in het assortiment beschikt Bruynzeel over een passende oplossing voor je raam. Benieuwd naar het aanbod van vaste horren voor achter of voor de ramen? Lees dan hieronder verder en laat je inspireren! Bekijk tevens de lijst met verschillende verkooppunten bij jou in de buurt.

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S500 Inzethor Draaikiepraam

    S500 Inzethor Draaikiepraam

    Vanaf: Zo laag als € 61,05
  2. S500 Vaste Raamhor

    S500 Vaste Raamhor

    Vanaf: Zo laag als € 36,85
 
 
 
 
 vaste hor raam
 

Eigenschappen vaste raamhor

Een vaste hor heeft als kenmerk dat je hem, in tegenstelling tot een horgaas, niet los hoeft te maken wanneer je je hor niet meer nodig hebt. Wanneer je dus last van muggen of vliegen hebt kun je de hor naar beneden laten zakken en je kamer is beschermd. Ondertussen kan lucht wel door de hor naar binnen en buiten stromen zodat je kamer lekker fris blijft. Omdat de vaste horren aan het raam worden bevestigd kunnen ze gebruikt worden voor zowel een draaikiepraam, kiepraam of een raam dat zowel binnen als buiten opendraait. Een vaste hor voor je raam is tegen een scherpe prijs bij Bruynzeel te koop, zo kun je meerdere horren tegen een goede prijs monteren.

 

Een vaste hor voor raam

Een andere eigenschap van de vaste raamhorren die Bruynzeel verkoopt is dat ze met het raam mee kunnen draaien. Twijfel je echter over de ruimte die de hor inneemt en of je ramen wel groot genoeg zijn? Geen probleem! Onze vaste horren voor het raam zijn op maat te maken in zowel de hoogte als de lengte. Zo heb je altijd een vaste hor die speciaal op maat is gemaakt voor jouw ramen en weet je zeker dat hij past. Dankzij het gaas van fiberglas en de aluminium omlijsting heb je bovendien een hor die prima tegen een stootje kan.

 
 
vaste hor raam bruynzeel
 
 
 
 
 
 
 vaste raamhor bruynzeel
 

Het aanbod van Bruynzeel

Op onze website vind je een groot aantal verschillende soorten die passen bij zowel deuren en ramen. Niet alleen hebben we vaste horren, ook wanneer je een meer flexibelere variant zoekt zoals de gaashor. De producten van Bruynzeel vind je overigens in de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken. Handig voor de doe-het-zelver en de werknemers daar voorzien je daar dan ook graag van advies en praktische tips om je horren te monteren.