In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

hor voor enkele deur

Last van muggen, vliegen of ander ongedierte tijdens de zomermaanden? Met de horren voor enkele deuren van Bruynzeel zijn deze plaagdieren binnen de kortste keren buitenspel gezet. Dankzij onze verfijnde horsystemen voor enkele deuren heb je altijd een beschermende laag tussen je woning en de tuin of terras. Op die manier is het mogelijk om je woning toch van frisse lucht te voorzien zonder dat de insecten naar binnen kunnen. 

Bekijken als:  
13  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
  1. S600 Deurrolhor

    S600 Deurrolhor

    Vanaf: Zo laag als € 121,-
  2. S800 Vaste Deurhor

    S800 Vaste Deurhor

    Vanaf: Zo laag als € 229,-
 
 
 
 
 hor voor enkele deur bruynzeel
 

Hor voor enkele deur kopen

Niet alleen koop je een hor voor enkele deuren snel en voor een scherpe prijs, onze producten zijn bovendien ook nog makkelijk door je zelf te installeren. Dankzij een bijgeleverde handleiding en het gebruiksgemak, heb je in no time zelf je horen voor de enkele deuren van je woning hangen.

Type hor voor enkele deur

Wij hanteren drie type horren voor de enkele deur. Deze verschillende types horren worden op een andere manier boven of aan de enkele deur bevestigd. De drie types die Bruynzeel verkoopt voor deuren zijn lamellenhorren, magneethorren en vaste deuren. Ieder van deze drie horren heeft weer diverse eigenschappen die, afhankelijk van je wensen, passen bij de deur. Benieuwd naar de specificaties per hor? Hieronder leggen we het kort aan je uit:

 

Lamellenhor

De lamellen, gemaakt van aparte stroken gaas, geven een lamellenhor zijn naam. De aparte stroken zijn flexibel en maken het naar binnen- of buiten lopen gemakkelijker. De lamellen lopen bovendien kaarsrecht, zo hangt je hor altijd netjes. De lamellen sluiten zich weer automatisch wanneer je door de hor loopt.

Magneethorren

De magneethor heeft als kenmerk de twee verticale gaaslamellen die dankzij de ingebouwde magneetsluiting naadloos op elkaar aansluiten. Wanneer je tussen de lamellen naar buiten of binnen loopt, vallen deze automatisch dicht. Dankzij de sterke magneetsluiting blijven ze vervolgens netjes op hun plek. Dit type hor kun je met een klittenbandsysteem aan het kozijn bevestigen.

Vaste horren

Een vaste hor voor een enkele deur blijft, zoals de naam al zegt, bevestigd aan de deurposten. Je ‘hangt’ de hor hierdoor op tussen de kozijnen. Ook een inzethor valt onder dit type horren die je voor binnendeuren kunt gebruiken. Hierdoor heb je een vaste barrière als wering tegen insecten.

 
 
hor voor enkele deur bruynzeel