In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Rolhor voor je raam

Rolhor voor je raam nodig? Met de rolhor S400, S500, S600 en S700 beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing om je raam te beschermen tegen insecten en ongedierte. Niet alleen kunnen deze rolhorren voor je raam je beschermen tegen dierlijke indringers. Wist je bijvoorbeeld dat rolhorren voor een raam ook helpen tegen pollen en hooikoorts? Hieronder lees je meer over de eigenschappen van rolhorren voor je raam van Bruynzeel.

Filter op

Bekijken als:  
5  Producten
Toon:
12 / 24
 

rolhor raam

Maatwerk rolhor voor je raam

Het is belangrijk dat een rolhor voor je raam perfect past. Anders zou het alsnog een makkelijke plek zijn waar vliegen of muggen langs naar binnen kunnen komen. Daarom levert Bruynzeel rolhorren voor ramen in verschillende afmetingen, breedtes en lengtes. In ons assortiment vind je dan ook niet alleen de prijzen, maar ook de specificaties en eigenschappen van de rolhorren voor je raam. Al deze rolhorren zijn ook eventueel te combineren met luxaflex of een rolgordijn. Als je voor een rolhor voor je raam van Bruynzeel kiest, weet je dat je voor kwaliteit gaat.

 

Afwerkingen rolhor

Een van de vele kenmerken van de rolhorren van Bruynzeel die je voor je raam kunt monteren, is dat ze een perfecte afwerking hebben. Niet alleen in het model en de gebruikte materialen, maar ook als het aankomt op bescherming. Zo worden de rolhorren van Bruynzeel opgerold in een beschermde cassette die de hor ‘oprolt’. Op die manier wordt de rolhor voor je raam, wanneer hij niet gebruikt wordt, goed beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Hierdoor kun je onze rolhorren voor je raam binnen of buiten plaatsen. Dankzij de beschermende cassette beleef je langer plezier aan je rolhor.
  
 
raamrolhor bruynzeel
 
 
 

rolhoor raam bruynzeel

Doe het zelf met Bruynzeel

Bij Bruynzeel vinden we het belangrijk dat je onze producten zelf kunt installeren. Daarom worden ook alle horren uit ons assortiment voorzien van een praktische handleiding waardoor het installeren en monteren van je nieuwe horren een fluitje van een cent is. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk de website en ontdek ons assortiment rolhorren voor ramen en vind een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook wanneer je vragen hebt, kun je hier altijd terecht. De medewerkers staan graag voor je klaar om je te voorzien van advies of tips.