In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Plissehor voor je deur

Tijdens de zomer is het heerlijk om de deuren en ramen open te zetten. Zo loop je makkelijk de tuin in en daarnaast brengt het gezonde frisse lucht in je huis. Muggen en andere ongewenste insecten halen we echter graag minder graag in huis. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen. Met een goede hor houd je deze ongewenste beestjes gemakkelijk buiten. Een plissé hordeur is één van de horren uit ons assortiment.
Bekijken als:  
12  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S600 Deurrolhor

    S600 Deurrolhor

    Vanaf: Zo laag als € 121,-
 

 

Voordelen van een plisse hordeur

Het fijne aan een plissé hordeur is dat je deze voor vrijwel elk model deur kunt gebruiken. Je herkent een plissé hordeur aan het vouwsysteem van horrengaas. Dit systeem maakt de hor gemakkelijk in het gebruik. Door de eenvoudige bediening van de hor is deze heel gebruikersvriendelijk. In een handomdraai sluit je jouw deur af voor ongewenste insecten, zoals muggen en vliegen. 
plissé hordeur
 
 
 
 
 
plisse hordeuren

 

Meerdere doeleinden

Naast het weren van insecten hebben we ook horren die verkrijgbaar zijn voor andere (neven) doeleinden. We hebben onder meer horren van pollengaas. Met dit gaas – de naam zegt het al – voorkom je dat pollen je huis in waaien. Erg prettig voor mensen die last hebben van hooikoorts. Tevens bieden we ook horren aan met zonwerend gaas. Met zo’n hor houd je de binnenkant van je huis koel tijdens warme periodes. 

 

Varianten plisse hordeur

Zoals je wellicht al in ons assortiment hebt gezien, vind je bij Bruynzeel verschillende varianten plissé hordeuren. Het onderscheidende van dit type hordeur is de luxe en stijlvolle uitstraling. Door de onopvallende en chique afwerking van een plissé hor, staat deze mooi in vrijwel ieder interieur. In onze collectie vind je deze hordeuren in verschillende uitvoeringen, maten, kleuren en materialen.bruynzeel plissé hordeur
 
 
 
 
 
plissehorren voor deuren

De afwerking

Een van de populairste varianten uit ons assortiment is de variant met aluminium afwerking. Naast de stijlvolle uitstraling van dit materiaal, geeft het ook veel gebruikersgemak. Aluminium is namelijk erg stevig en het beschadigd niet snel. Van de kwaliteit van een aluminium plissé hordeur geniet je elk jaar weer. Naast de aluminium horren vind je bij Bruynzeel ook verschillende varianten met een kunststof afwerking.