In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Magneethor voor je deur

Magneethor voor je deur nodig? Met de magneethor S500 en S700 beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing voor je deur. De magneethor wordt gekenmerkt door twee brede, verticale gaaslamellen die met behulp van een geïntegreerde magneetsluiting perfect op elkaar aansluiten. Ontdek ons assortiment magneethor deuren en vind een winkel bij je in de buurt.

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
 


magneethor

 

Magneethor voor je deur

Wanneer je tussen de lamellen door loopt, vallen deze vanzelf weer dicht door de krachtige magneetsluiting. Je hoeft de hor met magneet dus niet handmatig te sluiten, wat een ongehinderde doorgang garandeert. Om deze reden is deze hor bijzonder geschikt voor huisdieren en kinderen, omdat zij zonder uw hulp door de hor kunnen lopen en de hor niet open blijft staan. Deze hor met magneetstrip wordt op het kozijn bevestigd met behulp van klittenband. Indien je deze randen wil afdekken kun je kiezen voor een magneethor met afdekprofielen. Uitgebreidere productinformatie over de magneethor kun je in ons assortiment bekijken.


 

Bezoek onze verkooppunten

Onze horren zijn verkrijgbaar bij verschillende doe-het-zelf winkels, verspreid door het land. Vanaf de productpagina kom je via de knop 'Vind een winkel in de buurt' terecht in de dealerlocator om een verkooppunt in je eigen omgeving te vinden. Overigens vind je deze knop ook onderaan deze pagina.


    
  
magneethor