In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Magneethor voor je deur

Magneethor voor je deur nodig? Met de magneethor S500 en S700 beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing voor je deur. De magneethor wordt gekenmerkt door twee brede, verticale gaaslamellen die met behulp van een geïntegreerde magneetsluiting perfect op elkaar aansluiten. Ontdek ons assortiment magneethor deuren en vind een winkel bij je in de buurt.

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
 


magneethor

Wat zijn magneethorren?

Een magneethor bestaat uit twee delen horgaas die als een gordijn dichtvallen. Door de krachtige magneetsluiting ben je verzekerd van een dichte verbinding tussen de twee delen. Je hoeft de hor met magneet dus niet handmatig te sluiten, wat een ongehinderde doorgang garandeert. Om deze reden is deze hor bijzonder geschikt voor huisdieren en kinderen, omdat zij zonder uw hulp door de hor lopen en de hor niet open blijft staan. Deze hor met magneetstrip wordt op het kozijn bevestigd met behulp van klittenband. Dit is af te dekken met speciale afdekprofielen (alleen bij de S700). Uitgebreide productinformatie over de magneethorren vind je door op een model te klikken.


 

De magnetische hordeuren van Bruynzeel

Het assortiment magnetische hordeuren van Bruynzeel bestaat uit twee producten. De S500 Magneethor is het instapmodel. De S700 Magneethor verschilt alleen in de afwerking van de magneten en de klittenbandranden. Bij de S700 zijn de magneten geïntegreerd en worden witte afdekprofielen meegeleverd om het klittenband weg te werken.

Afmetingen magneethorren

  • S500 Magneethor: 95 x 235 cm, in te korten tot 73 x 200
  • S700 Magneethor: 95 x 235 cm, in te korten tot 73 x 200

    
  
magneethor
 
 
 
 

Eenvoudige insectenwering

De magnetische hordeur is de meest eenvoudige vorm van insectenwering voor je deur. Voor de installatie met klittenband heb je alleen een schaar en scherp mesje nodig. De afdekprofielen kort je in met een fijntandige zaag. Na installatie is de magneethor ook weer binnen een minuut verwijdert. Zo berg je de magneethordeur snel op in de winter en monteer je deze in het voorjaar weer net zo makkelijk op het kozijn. Ook in het gebruiksgemak is de magneethor een en al eenvoud. Kijk ook eens bij onze horwijzer om in 3 stappen tot de juiste hor te komen.

Hordeur met magneet en sterk gaas

De kracht van een hordeur met magneet is de combinatie van sterk gaas en krachtige magneten. Het horrengaas moet sterk zijn, omdat er geen handgrepen of profielen zijn om de hor te openen. Er is gekozen voor magneten die sterk genoeg zijn om de hordelen naar elkaar te trekken in gesloten stand, maar toch licht genoeg zijn om zonder kracht te openen.

Bekijk het assortiment van Bruynzeel

Geïnteresseerd in de magneethorren van Bruynzeel? Ervaar zelf het gemak en geniet van meer comfort in huis. Je koopt een magnetische hordeur bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Meer weten over onze horren? Check de veelgestelde vragen of vraag een van de medewerkers bij een Bruynzeel-verkooppunt naar advies.