Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor?

Met het doorlopen van een paar simpele stappen, helpt de Bruynzeel Horwijzer bij het vinden van de juiste hor.

Help me kiezen

HORREN VOOR SCHUIFPUIEN
 VAN BRUYNZEEL

Bekijk hier ons assortiment horren voor een schuifpui.

Bekijken als:  
4  Producten
Toon:
12 / 24 /

De mogelijkheden

Het gaas van de hor van een schuifpui zorgt ervoor dat de lucht er gemakkelijk doorheen kan, zodat er altijd meer dan voldoende luchtcirculatie plaatsvindt. Hierdoor blijft bij een schuifpui hor ervoor dat qua temperatuur en luchtdoorstroming hetzelfde effect blijft als bij een openstaande deur. Daarnaast houdt de hor pollen tegen en is het zonwerend.

Plisse hordeur

Met een afmeting van 150 bij 240 centimeter is de S700 plisséhordeur speciaal ontworpen voor schuifpuien. Deze hor is geschikt voor montage in het kozijn. Indien het niet mogelijk is om de hor voor de schuifpui direct in het kozijn te monteren, kun je gebruik maken van een apart te verkrijgen opbouwkader. Ook dit kader is verkrijgbaar in afmetingen die speciaal geschikt zijn voor de schuifpui en is, indien nodig, gemakkelijk in de hoogte en breedte in te korten. De plissé hordeur voor schuifpuien is een innovatief ontwerp, wat een combinatie is van gevouwen gaas, sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame. Door het aluminiumframe is het bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden.

Lamellenhor

Een andere geschikte optie is de extra brede lamellenhor die gebruikt kan worden voor zowel schuifpuien als brede deuren. Je kunt er eventueel ook voor kiezen twee standaard-hordeuren naast elkaar te plaatsen, of om een enkele hordeur te plaatsen en de schuifpui niet volledig te openen. De lamellenhor is ideaal voor spelende kinderen en huisdieren. Deze lamellenhor is eenvoudig te verwijderen en te herplaatsen. De lamellenhor voor schuifpui wordt op het kozijn gemonteerd.

Plisse hordeur S700