Inzetrolhor

Ben je op zoek naar een hor die je gemakkelijk monteert en daarnaast ook nog eens makkelijk is in het gebruik? Dan is een inzetrolhor een goede oplossing. Bij Bruynzeel ben je hiervoor aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan verschillende soorten horren. De inzetrolhor is één van de vele opties. Zo’n hor voorkomt dat ongewenste insecten, zoals muggen en vliegen, je huis binnenkomen. Zo kun je in de zomer genieten van frisse lucht in je huis, zonder dat je last hebt van vervelende beestjes in huis.

assortiment inzetrolhor bekijken


Het voordeel van een inzetrolhor

Een van de fijne dingen aan een inzetrolhor is dat je deze hor gemakkelijk is in het gebruik. Deze is gemakkelijk te bedienen, door het automatische rolsysteem. Hiermee schuif je de hor gemakkelijk omhoog of omlaag. Heb je de hor even niet meer nodig? Dan schuif je de rol omhoog. Op deze manier kun je de hor altijd afstemmen op jouw behoeften. Naast de insectenwerende werking, biedt een hor van Bruynzeel ook oplossingen voor andere problemen. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor een hor met zonwerend- of pollenwerend gaas.

Diverse maten en uitvoeringen

Wanneer je ons assortiment bekijkt, zal je zien dat onze horren verkrijgbaar zijn in verschillende maten, materialen en kleuren. Zoals je ziet hebben we een aantal standaarduitvoeringen in ons assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om een hor op maat te laten maken. Dan kun je kiezen uit álle maten, materialen en RAL-kleuren. Onze inzetrolhorren zijn er zowel voor dakramen, draairamen als draaikiepramen.

Een goed systeem

Alle inzetrolhorren zijn volledig voorgemonteerd en uitgerust met een automatisch rolsysteem. Dit systeem is eenvoudig in het gebruik en biedt veel gebruikersgemak. De manier waarop de rolhor sluit is per variant verschillend. Sommige horren sluiten met behulp van een demper, en andere juist weer met een kliksluiting. Het is maar net wat je zelf prettig vindt. De keuze is volledig aan jou!

Inzetrolhor