In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Plissé hordeuren

Plissé hordeuren bieden een stijlvolle en zeer praktische oplossing tegen overlast van muggen en andere insecten. Een plissé hordeur neemt weinig ruimte in, kan in iedere gewenste stand geopend worden en is ook nog eens zeer eenvoudig zelf te monteren. Bruynzeel heeft diverse plissé hordeuren in het assortiment. Ontdek onze populaire modellen en kies voor de kwaliteit van Bruynzeel.

Filter op

Bekijken als:  
3  Producten
Toon:
12 / 24
 

Plissé hordeuren voor verschillende soorten deuren

Plissé hordeuren zijn geschikt voor verschillende soorten deuren. Een enkele plissé hordeur is uitermate geschikt voor een draaiende deur. Heb jij dubbele deuren die naar de tuin leiden? Combineer dan twee plissé hordeuren voor enkele deuren. Deze sluiten in het midden, waardoor de hele deuropening afgesloten wordt voor insecten. Een hordeur met plisségaas is ook geschikt voor schuifpuien. Hier heb je een extra brede hor voor nodig. 
plissé hordeur
 
 
 
 
 
plisse hordeuren

 

Verkrijgbaar in verschillende materialen en maten

Omdat deuren vaak bijzondere maten hebben, bieden we diverse maten van al onze plissé hordeuren aan. Zelfs met deze extra maten kunnen we niet voor iedere deur de perfecte standaardoplossing leveren. Daarom hebben we het heel eenvoudig gemaakt om de plissé hordeuren op maat te maken. In de bijgeleverde instructies staat beschreven hoe je de breedte in kunt korten. Dankzij het innovatieve systeem zie je hier na montage niets van terug en lijkt het net alsof de hor speciaal voor jouw deur uit de fabriek is gerold. Dit geldt zowel voor de kunststof als aluminium profielen. 

 

Onze plissé horren voor deuren

Bruynzeel heeft drie verschillende modellen plissé hordeuren: S500, S700 en S900. De S500 is het basismodel met kunststof onderdelen, een scherpe prijs en alle voordelen die je van een plissé hordeur verwacht. De S700 is een stap omhoog in kwaliteit, dankzij de volledig aluminium profielen en greeplijst met magneetsluiting. Ook is het gaas geborgen in de ondergeleiding die slechts 7 mm hoog is.bruynzeel plissé hordeur
 
 
 
 
 
plissehorren voor deuren

Stijlvolle designs en eenvoudige montage

Kenmerkend voor de plissé hordeuren van Bruynzeel zijn de stijlvolle designs van de diverse modellen. Een van de grootste voordelen van een plissé hordeur is dat je deze nauwelijks ziet wanneer je de hor niet gebruikt. De cassette is dun uitgevoerd en ook de onder- en bovengeleiding zijn zo ontworpen dat ze minimale ruimte in beslag nemen.

De horren zijn overigens ook erg eenvoudig te monteren en even snel weer verwijderd of herplaatst. Volg de meegeleverde instructies voor een stevige en veilige bevestiging en om te voorkomen dat je onderdelen beschadigt. 

Kies voor de kwaliteit van Bruynzeel

Bruynzeel staat voor kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment aan horren bieden we voor iedere woonstijl, elk raam en elke deur een passende oplossing. De kwaliteit van onze producten zie je terug in de keuze voor materialen, de gedetailleerde afwerking en de duidelijke montagehandleiding.

Veelgestelde vragen

Meer weten over onze plissé hordeuren of andere producten uit ons assortiment? Wij geven antwoord op alle veelgestelde vragen. Hieronder vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen over plissé hordeuren.

---

Wat kost een plissé hordeur?

De prijzen op deze pagina voor de Bruynzeel plissé hordeuren zijn adviesprijzen. Bekijk de actuele prijzen bij een verkooppunt. De kosten van een plissé hordeur verschillen per verkoper. De S500 is verkrijgbaar vanaf €134, de S700 vanaf €214 en de S900 vanaf €298.