Deuren met glas

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

Op zoek naar een nieuwe deur voor in je woning? Bruynzeel heeft een groot aanbod deuren, zo ook binnendeuren met glas. Dit type deur is uitermate geschikt als verbindingsdeur tussen diverse ruimtes in je woning. Een deur met glas draagt bovendien bij aan een betere lichtinval in je kamer. Speciaal daarom hebben wij een aanbod tot bij ieder type woning past. Of dat nu een moderne of meer klassieke inrichting is: grote kans dat Bruynzeel jouw favoriete deuren met glas verkoopt.

Filter op

Bekijken als:  
27  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. BRZ 20-104

  BRZ 20-104

  Vanaf: Zo laag als € 447,50
 2. BRZ 20-106

  BRZ 20-106

  Vanaf: Zo laag als € 447,50
 3. BRZ 21-002

  BRZ 21-002

  Vanaf: Zo laag als € 506,50
 4. BRZ 22-102 met glas

  BRZ 22-102 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50
 5. BRZ 22-108 met glas

  BRZ 22-108 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 341,50
 6. BRZ 22-112 met glas

  BRZ 22-112 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50
 7. BRZ 22-114 met glas

  BRZ 22-114 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50

Deuren met glas kopen

Wij vinden het belangrijk dat je kunt kiezen uit een breed aanbod. Onze deuren met glas zijn er dan ook voor ieder type woningstijl die Bruynzeel aanbiedt. Van landelijk tot modern en van neutrale deuren met glas tot aan luxe varianten met glas-in-loodruiten. Ook zijn er verschillende varianten van deuren te koop die zijn uitgevoerd met mat glas. Zo behoud je je privacy enerzijds, maar profiteer je toch van extra lichtinval. 

Waarom deuren met glas?

Waarom kies je voor een deur met glas? Zoals we al zeiden kan de ruit bijdragen aan de lichtinval van de woning. Hierdoor heb je niet zo snel het idee dat je ruimtes van elkaar afsluit, dit draagt bij aan de ‘ruimte’ van een kamer en de inrichting. Een deur met glas kan bovendien een stukje luxe uitstralen of kan mooi combineren met de rest van je interieur.

Veilige deuren door veiligheidsglas

Omdat wij naast een mooi uiterlijk ook de kwaliteit van onze binnendeuren met glas belangrijk vinden, heeft Bruynzeel hun deuren met glas voorzien van veiligheidsglas. Ook de deuren met glas-in-lood zijn, indien mogelijk, voorzien van dit soort glas dat vijf keer sterker is dan regulier glas. Hierdoor wordt de kans op gebroken glas aanzienlijk vermindert. Wanneer het toch breekt, valt het niet in scherven uiteen maar brokkelt in kleine, minder gevaarlijke stukjes. Wanneer je je deur met glas wil schoonmaken, adviseren wij om een mild schoonmaakmiddel te gebruiken, bijvoorbeeld groene zeep.

Een deur die altijd bij jouw woning past

Dankzij het uitgebreide aanbod deuren met glas dat Bruynzeel verkoopt, hebben we al een groot aantal woonwensen kunnen vervullen. Een deur die altijd bij jouw woning past vind je dan ook gegarandeerd in ons assortiment. Je kunt onze producten niet online kopen via onze website, maar vindt de deuren, horren en het sanitair van Bruynzeel bij de betere bouwmarkten door heel Nederland. Benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden is? Zoek dan je adres op in dit overzicht. Bij de verkooppunten kunnen de daar aanwezige vakmensen je voorzien van extra informatie of raadpleeg altijd even onze online brochures. Gratis te vinden op onze website.