In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdekt de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

RAAMHORREN
 VAN BRUYNZEEL

Raamhorren zijn ideaal om muggen, vliegen en andere beestjes buitenshuis te houden. Bruynzeel biedt passende horproducten voor alle soorten ramen. Voor zowel draairamen, draaikiepramen of dakramen heeft Bruynzeel een geschikte hor. Ze zijn er in verschillende varianten, materialen en maten. Zo is er altijd wel een variant die aansluit bij jouw wensen. Bekijk het assortiment hieronder en kies de hor die bij jou past.

Bekijken als:  
13  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. S300 horgaas met klittenband

  S300 horgaas met klittenband

  Vanaf: Zo laag als € 5,25
 2. S500 Inzethor Draaikiepraam

  S500 Inzethor Draaikiepraam

  Vanaf: Zo laag als € 66,-
 3. S500 Vaste Raamhor

  S500 Vaste Raamhor

  Vanaf: Zo laag als € 45,-

 


Soorten raamhorren

Om optimaal te kunnen genieten van een hor is het belangrijk dat je kiest voor het juiste type en de juiste maat. Indien je raam of deur niet onder een standaardmaat in te delen is, zijn onze raamhorren veelal op maat te maken. Tevens is een groot aantal horren volledig voorgemonteerd, om je zoveel mogelijk moeite te besparnen. De verschillende typen Bruynzeel horren hebben eigen voordelen en kenmerken. Een inzethor is bijvoorbeeld bijzonder makkelijk te plaatsen en even gemakkelijk weer te verwijderen, terwijl een duo-plissé bovenop een insectenwerende ook nog een zonwerende werking heeft. 
 
raamhor bruynzeel
 
 
 


hor voor ramen bruynzeelEen hor voor elk raam

Bekijk dus ons assortiment om te bepalen welk type hor het beste bij je past. Omdat er ramen en deuren zijn in allerlei verschillende soorten en maten, biedt Bruynzeel voor elk van deze afmetingen een passende hor. Deze zijn perfect op maat te maken. Belangrijk om te weten is dat bij de montage de termen ‘in de dag’ en ‘op de dag’ worden gebruikt. In de dag betekent in het kozijn monteren. Op de dag betekent dat de hor op het kozijn wordt geplaatst. Welke optie het beste is hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en de draairichting van het raam. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte hor? Maak gebruik van de horwijzer!