Vliegenhor

Een van de fijnste dingen aan de zomerperiode zijn de aangename temperaturen. Een temperatuur boven de 20 graden nodigt uit om lekker lang in de tuin te zitten. Met je ramen en deuren open geniet je elke dag van frisse lucht in je huis. Hierbij heb je wel het risico dat er vervelende vliegen en andere ongewenste insecten in je huis komen. Gelukkig kun je dit gemakkelijk voorkomen met een vliegenhor. Een fijn instrument waarmee je die vervelende kleine beestjes gemakkelijk buiten je huis houdt.

assortiment vliegenhor bekijken


De insectenhorren van Bruynzeel bieden oplossing voor diverse problemen. Allereerst houden ze natuurlijk ongewenste insecten buiten. Maar wist je dat we ook horren verkopen met een zonwerende en pollenwerende werking? Met een zonwerende hor voorkom je dat de hitte tijdens de zomer door het raam naar binnen komt. Een pollenwerende hor zorgt ervoor dat er tijdens het voorjaar geen pollen naar binnen waaien. Een fijne oplossing voor mensen met hooikoorts. In het assortiment horren kun je precies zien welke varianten pollenwerend of zonwerend zijn.

Vliegenhorren assortiment

In het uitgebreide assortiment van Bruynzeel vind je zowel deurhorren als raamhorren. Maar daar stoppen de keuzemogelijkheden niet! Wanneer je ons volledige horren assortiment bekijkt zal je zien dat er van alles mogelijk is. Binnen de categorieën raamhorren en deurenhorren zijn er enorm veel modellen, uitvoeringen, materialen en kleuren mogelijk.

Bij ons vind je zowel inzethorren als vaste horren die je eenvoudig zelf monteert. Maar ook voor rolhorren, lamellenhorren, magneethorren of dakraamhorren ben je bij ons aan het juiste adres.

De juiste maatvoering

De vliegenhorren van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. In ons standaard assortiment vind je verschillende hoogte- en breedtematen. Ook de kleur van de hor kies je zelf. De standaardkleuren zijn bij de meeste horren redelijk neutraal van kleur, zoals zwart of wit. Kun je de gewenste kleur of maat niet vinden? Geen probleem. Via Bruynzeel kun je jouw vliegenhor helemaal op maat laten maken. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Op de pagina ‘horren op maat’ vind je alle informatie.

Onze verkooppunten

Voor de aanschaf van een vliegenhor kun je terecht bij verschillende verkooppunten. De deskundige medewerkers denken graag met je mee bij het uitkiezen van een geschikte vliegenhor. Ben je benieuwd naar de dichtstbijzijnde verkooplocatie? Bekijk onze verkooppunten en zie precies welke Bruynzeel dealer bij jou in de buurt ligt.

Vliegenhor