Vierkante tegel
 VAN BRUYNZEEL

Gaat jouw voorkeur uit naar een prachtige stenen vloer, maar wil je geen last hebben van koude voeten? De vierkante PVC tegels van Bruynzeel bieden een uitkomst. Je profiteert van het gemak en comfort van PVC, met de uitstraling van een stenen vloer. We bieden een breed scala aan PVC vloeren met tegelmotief in diverse kleuren, stijlen en uitvoeringen. Er zit ongetwijfeld een PVC tegel tussen die aansluit op jouw wensen en woonstijl. Hieronder lees je meer over de PVC tegel vloeren. Bekijk ons aanbod online of stap binnen bij een dealer bij jou in de buurt.

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24

Vierkante PVC tegels van Bruynzeel

PVC vloeren met tegeldessin zijn erg modern en trendy. In steeds meer woningen is deze vloersoort te vinden. In de basis is een PVC tegel vloer niet anders dan een normale PVC vloer. Wat anders is, is het design en de bedrukking, waardoor de vloer een natuurlijk steenachtige look en feel krijgt. Hierbij zijn er veel verschillende opdrukken te onderscheiden. Van een authentieke, klassieke opdruk tot aan graniet of een echte betonlook. Zo is er voor vrijwel iedere stijl wel een passende PVC tegel te vinden. In tegenstelling tot een echte natuursteen, voelt een PVC tegel wél behaaglijk onder de voeten. Daarbij is PVC ook zeer goed te combineren met vloerverwarming en makkelijk te onderhouden. Geluidsoverlast is met deze vloersoort ook verleden tijd.

PVC tegels voor iedere ruimte

De eigenschappen van PVC maken deze vloer uitermate geschikt om toe te passen in iedere ruimte. Ze kunnen tegen een stootje, zijn vochtbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn PVC tegels een uitstekende keuze om te leggen in appartementen over een goede ondervloer. De vloer dempt geluid en geeft je interieur een mooie uitstraling. Hierdoor ervaren je buren geen overlast van het geluid en geniet jij van een prachtig interieur. Onze PVC tegels zijn eenvoudig zelf te leggen, zeker als je een kliksysteem gebruikt. Naast het kliksysteem kunnen PVC tegels ook verlijmd gelegd worden. Je ontvangt van ons een uitgebreide handleiding waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je de vloer moet leggen. Het leggen van je vloer is zo een fluitje van een cent.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Niet alleen zijn PVC tegels een prima alternatief voor een natuurstenen vloer, het is bovendien een goedkopere optie. Deze vloer is nagenoeg onderhoudsvrij en gaat makkelijk tientallen jaren mee, mits deze goed onderhouden wordt. De Bruynzeel PVC tegelvloeren kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mocht er toch onverhoopt iets beschadigden, dan zijn de tegels eenvoudig te vervangen en blijft de rest van de vloer intact.

Bekijk online, bestel jouw vloer bij een verkooppunt

Bruynzeel biedt een breed aanbod verschillende soorten PVC tegels aan. Bekijk de verschillende modellen met bijbehorende eigenschappen in alle gemak op onze website. We zorgen er altijd voor dat ons aanbod voldoet aan de laatste trend op het gebied van vloeren. De vloer koop je echter niet online, maar bij een van de vele verkooppunten. De medewerkers daar helpen je graag met passend advies voor het leggen van je nieuwe PVC vloer met tegelmotief.