In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Aluminium horren voor je raam en deur

Aluminium is een van de vele materialen waarin de horren van Bruynzeel beschikbaar zijn. Een aluminium hor heeft als groot voordeel dat hij prima tegen een stootje kan. De horren aluminium van Bruynzeel zijn geschikt voor zowel een deur als een raam en zijn in diverse afmetingen te koop. Benieuwd of een aluminium hor ook voor jouw woning geschikt is? Hieronder lees je meer over de verschillende eigenschappen van onze aluminium horren.

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
 
 bruynzeel hor deur aluminium
 

Aluminium hor kopen

Onze Aluminium horren hebben als voordeel dat ze goed tegen een stootje kunnen en niet snel slijten. Aluminium is een hard element dat vrij licht is. Dit maakt het ideaal als een drager of omhulsel. In dit geval voor de hor, die uit een zachte flexibele laag fiberglas laag bestaat. De aluminium hor van Bruynzeel is dan ook zo gemaakt dat hij lang meegaat. Doordat het metaal bijna niets weegt, zal het aluminium frame van de hor het kozijn nauwelijks onder druk zetten of aan de kozijnranden ‘trekken’. Ook qua kleur is er een keuze uit een aantal opties: een neutrale, aluminium kleur, mat wit of helder wit. De meeste kozijnen in Nederlandse huizen zijn, waardoor de randen van een aluminium hor nauwelijks te zien zijn.

 

Zelf een Aluminium hor plaatsen

Bruynzeel is er voor de echte doe-het-zelver. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze producten makkelijk en eenvoudig te monteren zijn. Zo ook de horren die wij verkopen. Ook de aluminium hor is vrij makkelijk te installeren. Twijfel je nog over de breedte? Geef bij het verkooppunt van de door jou gewenste maten door. Een hor van aluminium is namelijk op breedte te maken. Zo heb je altijd een aluminium die perfect op je deur- of raamkozijnen past.

 
 
aluminium horren bruynzeel
 
 
 
 
 
 
 aluminium horren bruynzeel
 

Een hor voor uw raam of deur

Omdat er verschillende soorten deuren en ramen zijn, hebben wij ook onze aluminium horren hierop aangepast. Of een deur nu naar binnen of buiten opendraait of wanneer je een draaikiepraam of tuimelraam wil voorzien van een hor: de horren zijn op meerdere mogelijkheden te monteren. Benieuwd naar de verschillende opties van onze aluminium horren? Je vindt meer informatie in onze brochures of productinformatie op de website. Eventueel kun je ook bij een van onze producten terecht met vragen. Heb je trouwens onze FAQ al eens gelezen? Ook hier vind je handige tips voor het installeren, onderhouden of aanschaffen van onze aluminium horren.