bruynzeel deuren in diverse stijlen

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het gaat om binnendeuren, binnendeurbeslag en schuifdeursystemen (met uitzondering van Industrieel). Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

Bruynzeel levert een uitgebreid assortiment binnendeuren en deurbeslag. Voor elke woonstijl bieden wij een bijpassend design. Elke deur heeft een eigen karakter, is van de hoogste kwaliteit en in talloze variaties te verkrijgen. Heb je voorkeur voor een eyecatcher of ga je toch liever voor een ingetogen design? Met behulp van onze stijlgroepen kun je gemakkelijk een keuze maken.

DEUREN VAN BRUYNZEEL

Voor binnendeuren die aan al je wensen voldoen kun je uitstekend bij Bruynzeel terecht. Wij zijn namelijk de eerste deurenfabrikant ter wereld en al meer dan een eeuw leveren wij vele soorten deuren van uitstekende kwaliteit.

MAATWERK deuren

Al onze maatwerk binnendeuren zijn verkrijgbaar in Grenen en MDF. Deze deuren worden speciaal op maat gemaakt. Daarnaast leveren we een ruim assortiment paneeldeuren uit voorraad. Bovendien kun je kiezen uit diverse deurlijsten en deurbeslag. De designs van Bruynzeel binnendeuren volgen de trend van het moment. Om makkelijker een keuze te maken voor het model dat bij je past hebben we ons assortiment ingedeeld in de stijlgroepen: Jaren '30, Klassiek, Landelijk, Industrieel, Modern en Basic. Bekijk de diverse modellen deuren van Bruynzeel of vind een dealer bij jou in de buurt om te zien waar de deuren van Bruynzeel te koop zijn.

BRUYNZEEL STIJLGROEPEN

De deuren van Bruynzeel zijn ingedeeld in stijlgroepen, waardoor je gericht kunt zoeken in een bepaalde stijl die je aanspreekt, of een stijl die bij je woning past. Je vindt deuren in de volgende stijlen; Jaren ’30, Modern, Klassiek, Landelijk, en Basic. Bruynzeel biedt een brede collectie aan binnendeuren. Je vindt een selectie van onze oorspronkelijke deuren tot en met de allernieuwste designs. Check ook ons Bruynzeel Magazine.

DE BRUYNZEEL DEUR DIE BIJ jou PAST

Het vervangen van jouw deur(en) is een belangrijke klus. Een deur kan een bepaalde stijl accentueren of juist zorgen voor rust en eenheid in je interieur of woning. Deuren zijn er in allerlei maten, stijlen en materialen, maar hoe kies je nu de Bruynzeel deur die bij je past?

BRUYNZEEL BINNENDEUREN

Een Bruynzeel binnendeur kan worden voorzien van diverse bewerkingen en op verschillende manieren worden toegepast. Denk daarbij aan de aflakservice voor opdekdeuren of een deur toegepast als schuifdeur.

BRUYNZEEL DEURBESLAG

Mooi beslag versterkt het karakter van een deur. Bruynzeel heeft een uitgebreid assortiment binnendeurbeslag, in diverse finishes zoals (mat) chroom, (mat/glans) nikkel, RVS en (mat) zwart, passend bij elke stijl of woning. Voor jouw binnendeur heeft Bruynzeel, passend in de stijlgroep, deurkrukken, rozetten en garnituur speciaal voor jou geselecteerd, uiteraard kun je een keuze maken uit het gehele assortiment.

diverse glassoorten voor JOUW deur

Bruynzeel heeft een uitgebreid assortiment glas dat bestaat uit blank of mat glas, met of zonder facetrand en verschillende soorten glas in lood. Exclusief voor enkele binnendeuren in de Jaren ’30 stijl kun je kiezen voor de glassoorten, ‘bergjes’, ‘canalé’ of ‘spinnenwebglas’. Het glas in ons assortiment is gehard veiligheidsglas (met uitzondering van glas in lood).