In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Plissehor voor je raam

Een plissé hor voor je raam nodig? Bruynzeel beschikt met de plissé hor S500 over een kwalitatief sterke en tegelijk elegante plissé hor voor achter je raam. Door middel van een touwtje, net als bij luxaflex, kun je de plissé hor naar beneden of boven rollen. Hierdoor heb je een gemakkelijk systeem in handen dat goed beschermt tegen ongedierte en zelfs pollen. Meer weten? Lees hier meer over de plissé hor voor je raam.

Filter op

Bekijken als:  
1  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
 
 plisse hor voor raam
 

Eigenschappen plissé hor

Een plissé hor bestaat ook in een duo variant. Het verschil met de enkele plissé hor zit hem in het gebruikte aantal vierkante centimeters en vouwen in het gaas. Een plissé hor heeft als bijkomende eigenschap dat je hem kunt gebruiken als zonnewering (net als luxaflex) waardoor dit type hor niet alleen insecten buiten de deur houdt, maar ook nog eens de koelte in je huis bewaart. Niet alleen prettig, maar ook praktisch dus. Bovendien is een plissé hor ook nog eens luchtdoorlatend. Zo kun je de hor zonder problemen naar beneden laten ’s nachts of ’s ochtends om je woning te voorzien van frisse lucht.

 

Plissé hor aanschaffen

Dankzij de handleidingen die wij bij onze horren leveren is een plissé hor in mum van tijd geplaatst. Belangrijk is het om hierbij de juiste afmetingen van de plissé hor te weten. Zorg daarom dat je de juiste afmetingen weet voordat je de plissé hor aanschaft. Dit kun je door de lengte, breedte en ook de diepte van je kozijn of deur op te meten. Bij montage in het kozijn is een plissé hor bovendien goed te combineren met een extra (rol)gordijn, verticale lamellen of jaloezieën voor ’s nachts. Zo komt er toch frisse lucht binnen, maar houd je insecten buiten de deur.

Een veelzijdige hor

Bruynzeel heeft een goede gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten, veelal doe-het-zelvers, precies weten hoe ze met onze producten aan de slag moeten. Zo worden onze producten voorzien van een handige gebruikshandleiding. Ook kun je op onze website alvast enkele brochures raadplegen. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe de plissé hor komt te hangen en waar je zoal op moet letten bij het installeren.

 
 
plisse hor voor raam