In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Rolhor voor raam en deur

De rolhor is een zeer veelzijdige hor die voor bijna elk raam en elke deur inzetbaar is, ongeacht de draairichting of kozijnsituatie. Of je nu een hor zoekt voor een schuifpui of draairaam; de rolhor is altijd een passende oplossing. We hebben zowel rolhorren voor ramen als voor deuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en dessins. Binnen het uitgebreide assortiment van Bruynzeel vind je altijd wel een geschikte hor voor jouw woning.

Filter op

Bekijken als:  
8  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S600 Deurrolhor

    S600 Deurrolhor

    Vanaf: Zo laag als € 121,-
 
 


rolhor bruynzeel

 

Rolhorren: de oplossing in iedere situatie

Met de horwijzer van Bruynzeel kom je er in 3 stappen achter welke hor geschikt is voor jouw raam of deur. De kans is groot dat de rolhor als een van de geschikte soorten wordt geadviseerd. Dat is omdat de rolhor eigenlijk in iedere situatie een goede oplossing is. Of de rolhor de beste oplossing is voor jouw raam of deur, hangt vooral van jouw persoonlijke voorkeur af.

De rolhor wordt wel eens vergeleken met de plissé hor. Beide soorten horren hebben een aantal overeenkomsten, maar zijn tegelijkertijd ook zeer verschillend. Het meest opvallende verschil is de vorm van het gaas. Bij plissé horren is het gaas geplisseerd. Je vouwt het gaas op of uit als je de hor opent. Bij een rolhor zit het gaas in een cassette gerold. Het gaas van een rolhor is dus volledig strak. Een ander belangrijk verschil is de automatische sluiting van een rolhor. De rolhor rolt automatisch zodra de magnetische verbinding tussen het profiel en de greep verbroken wordt. Met een snelle beweging open je de rolhor.


 

De rolhorren van Bruynzeel

Het assortiment van Bruynzeel bestaat uit zeven verschillende rolhorren: vier rolhorren voor ramen en drie rolhorren voor deuren. Alle rolhorren worden volledig voorgemonteerd geleverd.


    
rolhor
 
 
 
 
 

Raamrolhorren

De S500 Raamrolhor voldoet aan al je verwachtingen. En dat voor een scherpe prijs. Het automatische rolsysteem zorgt dat het gaas netjes naar boven in de cassette rolt. De greeplijst is voorzien van een magneetsluiting waarmee de ruimte tussen de rolhor en het kozijn volledig afgesloten wordt. De rolhor S500 is verkrijgbaar in tien verschillende maten.

De S600 Raamrolhor beschikt over alle voordelen die de S500 ook heeft. Deze luxe uitvoering onderscheidt zich met een geïntegreerde magneetsluiting in het profiel. De profielen zijn overigens ook net wat steviger uitgevoerd dan bij de S500 het geval is. De S600 is verkrijgbaar in maar liefst achttien maten!

De S700 is onze meest luxe en uitgebreide raamrolhor. Dit model is voorzien van een automatisch rolsysteem met demper, natelbare veerspanning, geruisloze druksluiting en een greep met trekkoord. Deze rolhor is verkrijgbaar in negen verschillende maten.

De S700 Dakraamrolhor is speciaal ontworpen voor dakramen. Je monteert deze rolhor op de aftimmering van je dakraam. Verder beschikt deze hor over alle kenmerken van de normale S700 Raamrolhor.

Deurrolhorren

De S500 Deurrolhor is voorzien van een automatisch rolsysteem en een zichtbare magneetsluiting. De profielen zijn volledig van aluminium. We leveren deze deurrolhor in twee maten: 105 x 205 cm en 105 x 215 cm.

De S600 Deurrolhor heeft een automatisch rolsysteem met dempstrip. De hor rolt zich dus snel op om het laatste stukje rustig in de cassette te verdwijnen. Hierdoor sluit de S600 rolhor erg stil. Deze S600 Deurrolhor is verkrijgbaar in drie maten: 105 x 205 cm, 105 x 215 cm en 105 x 235 cm.

Met een onzichtbare magneetsluiting en nastelbare veerspanning onderscheidt de S700 Deurrolhor zich van de S500 en S600. Bepaal zelf hoe strak de veer gespannen staat en hoe snel de rolhor dichtschuift.

Zorgeloos wonen

Met een rolhor bescherm je jouw huis goed tegen insecten, zonder dat je de functie van je ramen en deuren beperkt. Bekijk naast onze rolhorren ook de andere soorten horren uit ons assortiment.

Ontdek het assortiment van Bruynzeel

Bruynzeel heeft alles op het gebied van horren. Gebruik de horwijzer om te bepalen welk type hor het meest geschikt is voor jouw raam of deur. Je koopt onze rolhorren bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Meer weten over ons assortiment? Kijk rond op de website en check ook zeker de veelgestelde vragen met antwoord op alle vragen rondom horren.