In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdekt de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Rolhor voor raam en deur

De rolhor is een zeer veelzijdige hor die voor bijna elk raam en elke deur inzetbaar is, ongeacht de draairichting of kozijnsituatie. Of je nu een hor zoekt voor een schuifpui of draairaam; de rolhor is altijd een passende oplossing. We hebben zowel rolhorren voor ramen als voor deuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en dessins. Binnen het uitgebreide assortiment van Bruynzeel vind je altijd wel een geschikte hor voor jouw woning.

Filter op

Bekijken als:  
8  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S600 Deurrolhor

    S600 Deurrolhor

    Vanaf: Zo laag als € 121,-
 
 


rolhor bruynzeel

 

Rolhor in cassette

De rolhor werkt door middel van een systeem waarbij het gaas oprolt in een cassette. Van dit systeem zijn bij Bruynzeel verscheidene varianten verkrijgbaar. We hebben zowel deurrolhorren als raamrolhorren. Er zijn bijvoorbeeld rolhorren die uitgerust zijn met een automatisch rolsysteem. Ook is er keuze uit verschillende sluitsystemen. Bruynzeel biedt onder andere rolhorren aan die door middel van een kliksluiting vastgezet worden. Er is tevens mogelijkheid tot het aanschaffen van een rolhor die is uitgerust met een geruisloze druksluiting. Ook zijn er rolhorren verkrijgbaar die zijn voorzien van een magneetsluiting. Bekijk dus rustig ons uitgebreide assortiment aan rolhorren om de perfecte hor voor je situatie te vinden. 


 

Rolhor kopen

Rolhorren van Bruynzeel vind je in de schappen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Het is daarnaast ook mogelijk om online onze rolhorren bij één van de bouwmarkten te kopen. Door aan de onderkant van deze pagina je postcode of woonplaats in te voeren vind je een winkel in de buurt.


    
rolhor