Deurkrukken

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

Een deurkruk vormt de ‘toegang’ tot de deur. En valt doorgaans op. Zeker wanneer je een witte deur hebt met daarop deurkrukken in een andere kleur (bijvoorbeeld mat zwart of messing). Deurkrukken zijn onderdeel van het deurbeslag. Hiermee worden alle onderdelen op een deur bedoelt die dienen om de deur te openen, te sluiten of te voorzien van een bepaalde uitstraling of stijl.

Bekijken als:  
31  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina

Voor iedere woonstijl passende deurkrukken

Ook bij Bruynzeel hebben we een groot aanbod deurkrukken waarmee je je deur net een strakkere of juist klassieke uitstraling geeft. Hoewel we de deurkruk vaak over het hoofd zien, vormt het een belangrijk onderdeel van de deur en zijn uitstraling. Bij de diverse stijlen binnendeuren die Bruynzeel aanbiedt, horen ook een passend aantal deurkrukken. Heb je een woning in een klassieke, jaren 30 stijl? Bij ons vind je diverse deurkrukken die geschikt zijn voor het assortiment binnendeuren in deze stijl. De mooie deurkrukken met zwarte handgrepen of in een totaal zwarte uitvoering zijn misschien wel het bekendst. Heb je liever een modern uiterlijk voor je deurkruk? Ook dan vind je bij Bruynzeel diverse types. Strak, recht of juist opvallend door een strakke boogvorm. Tot slot is ook de ietwat klassieke, landelijke stijl vertegenwoordigd in onze deurkrukkenlijn.

Materialen voor deurkrukken

Wij vinden het belangrijk dat de materialen voor onze deurkrukken van een hoge kwaliteit zijn en dus ook niet snel slijten. Een deurkruk is immers een onderdeel van de deur die vaak gebruikt wordt en dus kan slijten. Afhankelijk van je voorkeur en wensen valt het dan ook aan te raden om voor een aantal slijtvaste materialen te kiezen. Gelukkig heeft Bruynzeel daarop ingespeeld. Zo vind je bij ons deurklinken van stevig messing, brons en zelfs roestvrijstaal. Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde stijl raden wij het je aan om onze gratis brochure of website te raadplegen. Hier vind je het gehele aanbod van Bruynzeel en kun je tevens inspiratie opdoen.

Makkelijk zelf te installeren

Bij Bruynzeel vinden we gebruiksvriendelijkheid een belangrijk onderdeel van onze producten. De producten van Bruynzeel zijn namelijk zelf te installeren en uitermate geschikt voor de doe-het-zelver. Of je nu een ervaren of minder ervaren klusser bent: dankzij onze handleidingen heb je je nieuwe deurkruk, deur of sanitair zelf geïnstalleerd. Wanneer je vragen hebt kun je hiervoor terecht bij de verkooppunten bij jou in de buurt. De producten van Bruynzeel zijn bij de betere bouwmarkt of bouwspeciaalzaak te vinden door heel Nederland en worden geleverd voorzien van boringen voor zowel de scharnieren als de deurkrukken.