Schuifdeur- systemen

Met een Bruynzeel schuifdeursysteem haalt u een echte eye-catcher in huis. Bruynzeel heeft een zeer uitgebreid assortiment voor vrijwel iedere stijl. Alle schuifdeursystemen van Bruynzeel zijn 2 meter lang en geschikt voor een enkele deur. Voor dubbele deuren heeft u twee systemen nodig. Met een aanslaglat t.b.v. dubbele schuifdeuren kunt u de deur mooi laten aansluiten. Alle systemen zijn geschikt voor op de wand montage. De BRZschuif12 en de BRZschuif16 kunnen ook onder de wand worden gemonteerd.

Bekijken als:  
7  Producten
Toon:
12 / 24

Over Bruynzeel schuifdeursystemen

Bruynzeel levert schuifsystemen voor montage op de wand en onder de wand. Voor een perfecte afwerking kunnen de schuifdeuren voorzien worden van een frezing voor de ondergeleider. Ook kan Bruynzeel de frezing voor schuifdeurkommen voor u verzorgen.

  • Ruimtebesparende oplossing. Per schuifdeur wint u ± 1 m2
  • Alle stompe deurmodellen toe te passen als schuifdeuren
  • Geschikt voor deurbreedtes van 63 t/m 98 cm
  • Voor enkele en dubbele deursituaties
  • Maximale toepasbare deurdikte is 40 mm
  • Draagvermogen per deur tot 80 kg

Schuifdeursysteem 10, 13 en 14

De schuifdeursystemen 10, 13 en 14 zijn robuuste systemen, geschikt voor elk interieur. Dit systeem is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, namelijk mat zwart, roest en RVS.

Schuifdeursysteem 11

Het schuifdeursysteem 11 is een strak vormgegeven schuifsysteem dat gezien mag worden. Mooi toepasbaar in een modern interieur.

Schuifdeursysteem 12

Het schuifsysteem kan mooi worden afgewerkt met een klikkap. Met de gelijksluitende set kunnen beide deuren tegelijk gesloten of geopend worden. Deze kan zowel op de wand als onder de wand toegepast worden. Ideaal voor kamer-en-suite opstelling.

Schuifdeursysteem 15 en 16

Schuifdeursystemen 15 en 16 zijn stalen systeem met een industriële uitstraling.