Schuifdeur- systemen

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

Op zoek naar een mooie en praktische eyecatcher in je woning? Bekijk dan eens onze schuifdeursystemen die verkrijgbaar zijn in allerlei stijlen. Alle schuifdeursystemen van Bruynzeel zijn twee meter lang en geschikt om een enkele deur aan te bevestigen. Voor dubbele deuren heb je twee systemen nodig. Met een speciale aanslaglat voor dubbele schuifdeuren kun je deze deuren netjes aan laten sluiten. Benieuwd naar de schuifdeursystemen uit onze collectie? Bekijk alle modellen en doe inspiratie op. Onderaan deze pagina geven we je nog verdere informatie over onze schuifdeursystemen.

Bekijken als:  
5  Producten
Toon:
12 / 24

Over onze schuifdeursystemen

Bruynzeel levert schuifsystemen voor montage op de wand en onder de wand. Voor een perfecte afwerking kun je de schuifdeuren voorzien van een frezing voor de ondergeleider. Ook kunnen we de frezing voor schuifdeurkommen voor je verzorgen. Wat verder belangrijk is om te weten over onze schuifdeursystemen:

  • Schuifdeuren vormen een ruimtebesparende oplossing. Per schuifdeur win je ± 1 m2.
  • Alle stompe deurmodellen kun je toepassen als schuifdeuren.
  • Geschikt voor deurbreedtes van 63 tot en met 98 centimeter.
  • Geschikt voor enkele en dubbele deursituaties.
  • Maximale toepasbare deurdikte is 40 millimeters.
  • Draagvermogen per deur tot 80 kilogram.

Bijpassend deurbeslag

Maak je schuifdeur helemaal af met bijpassend deurbeslag. Dit is absoluut de finishing touch van jouw schuifdeuren. Kies voor mooie aluminium deurkommen of mat zwarte deurgrepen die prettig in de hand liggen. Bepaal naast de stijl van je deur dus ook helemaal zelf de juiste afwerking voor je deur.

De verschillende schuifdeursystemen

De verschillende schuifdeursystemen onderscheiden we met nummers en hebben verschillende kenmerken. Deze luiden als volgt:

  • Schuifdeursystemen 10, 13 en 14: robuuste systemen die geschikt zijn voor elk interieur. Deze modellen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, namelijk mat zwart, roest en RVS.

  • Schuifdeursysteem 11: een strak vormgegeven schuifsysteem dat gezien mag worden. Mooi toepasbaar in een modern interieur.

  • Schuifdeursysteem 12: dit schuifsysteem kun je mooi afwerken met een klikkap. Met de gelijksluitende set kun je beide deuren tegelijk sluiten of openen. Dit model kan zowel op de wand als onder de wand worden toegepast. Ook ideaal voor een kamer-en-suite opstelling.

  • Schuifdeursysteem 15 en 16: stalen systemen die perfect passen in een industriële woonstijl.

De producten van Bruynzeel kopen

De producten van Bruynzeel kun je kopen via één van onze verkooppunten. Uiteraard kun je daar ook terecht met al jouw vragen over onze producten en het monteren ervan.