In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Lamellenhor Bruynzeel

Lamellenhorren zijn ideale hulpmiddelen om insecten en andere beestjes buiten te houden. De lamellenhor is een hor die bijzonder makkelijk op het kozijn te plaatsen is en zowel geschikt voor zowel binnen- als buitendraaiende deuren. Daarnaast is een lamellenhor eenvoudig te monteren en is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Met de lamellenhor S400 en S700 beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing voor je deur. Ontdek ons assortiment lamellen hordeuren en kies de hor die aansluit bij jouw wensen.

Filter op

Bekijken als:  
3  Producten
Toon:
12 / 24

 

 

Wat is een lamellen hordeur?

De lamellenhor bestaat uit verschillende verticale stroken gaas die elkaar licht overlappen. Deze lamellen zijn aan de onderzijde verzwaard met kunststof platen zodat deze niet open wapperen. De hor is zeer geschikt voor een huishouden met kinderen of huisdieren, omdat zij zonder hulp door de hor naar binnen en naar buiten kunnen lopen en de lamellen vanzelf weer terugvallen. Benieuwd of een lamellenhor geschikt is voor jouw situatie? Check onze horwijzer om te bepalen welke hor het beste bij jouw deur en wensen past. 
 
 
lamellenhor
 
 
 
 lamellenhorren voor deur

 

Verschillende deurhor lamellen van Bruynzeel

Het assortiment van Bruynzeel bestaat uit drie lamellenhorren. De S400 Lamellenhor is een standaard lamellen hordeur met 4 lamellen van 27 centimeter breed. De breedte en hoogte kan je zelf aanpassen tijdens het monteren.


 

 

De S700 Lamellenhor Deur bestaat net als de S400 uit 4 lamellen van 27 centimeter breed. De S700 Lamellenhor Schuifpui heeft een extra lamel en is daardoor breder. Ook zijn de lamellen van de schuifpui lamellenhor langer.

De S700 modellen van de lamellenhorren zijn uitgevoerd met een railsysteem met koordbediening, waarmee je de lamellen opzij schuift. Een ideale oplossing als je de bescherming van de lamellenhor eventjes niet nodig hebt of de lamellen in de weg zitten. Bijvoorbeeld bij het naar binnen dragen van zware objecten. Je hoeft de lamellen hordeur dan niet tijdelijk te demonteren.

Afmetingen lamellenhorren

De lamellenhor van Bruynzeel zijn eenvoudig in te korten. Elk model is slechts in een maat verkrijgbaar.

  • S400 Lamellenhor: 95 x 235 centimeter
  • S700 Lamellenhor Deur: 95 x 235 centimeter
  • S700 Lamellenhor Schuifpui : 120 x 260 centimeter

Eenvoudig te monteren

De lamellen hordeur staat bekend als een eenvoudig te monteren én te gebruiken hor. De lamellenhor bestaat uit enkele onderdelen en vrijwel geen bewegende onderdelen. De lamellen bestaan uit horgaas dat je met een gewone schaar op maat knipt en dankzij de handige verzwaringsplaten met stootrubbers zie je niets meer terug van de ingekorte delen. Zelfs als je niet in een perfecte lijn knipt, is het resultaat een perfect rechte lamellenhor.

Bekijk het assortiment van Bruynzeel

Voortaan zonder zorgen je deuren openzetten? Dat kan met de effectieve lamellenhorren van Bruynzeel. Ervaar zelf het gemak en geniet van meer comfort in huis. Je bestelt een horgordijn met lamellen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Meer weten over onze horren? Check de veelgestelde vragen of vraag een van de medewerkers bij een Bruynzeel-verkooppunt naar advies.