In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdekt de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Lamellenhor Bruynzeel

Lamellenhorren zijn ideale hulpmiddelen om insecten en andere beestjes buiten te houden. De lamellenhor is een hor die bijzonder makkelijk op het kozijn te plaatsen is en zowel geschikt voor zowel binnen- als buitendraaiende deuren. Daarnaast is een lamellenhor eenvoudig te monteren en is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Met de lamellenhor S400 en S700 beschikt Bruynzeel over een geschikte oplossing voor je deur. Ontdek ons assortiment lamellen hordeuren en kies de hor die aansluit bij jouw wensen.

Filter op

Bekijken als:  
3  Producten
Toon:
12 / 24

 

 

Een lamellenhor voor je deur

De lamellenhor bestaat uit verschillende verticale stroken gaas die elkaar licht overlappen. Deze lamellen zijn aan de onderzijde verzwaard met kunststof platen zodat deze niet open wapperen. De hor is zeer geschikt voor een huishouden met kinderen of huisdieren, omdat zij zonder hulp door de hor naar binnen en naar buiten kunnen lopen en de lamellen vanzelf weer terugvallen. 
 
 
lamellenhor
 
 
 
 lamellenhorren voor deur

 

Verschillende uitvoeringen

Met sommige uitvoeringen van de lamellenhor is het mogelijk om door middel van een railsysteem met koordbediening de lamellen opzij te schuiven. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, wanneer je ongehinderd door je deurraam wil kijken zonder dat je de hor hoeft te demonteren.