Opdekdeuren

In Nederland worden er voor deuren met een scharnier doorgaans twee verschillende types geplaatst. Dit zijn de opdek- en de stompe binnendeur. Het verschil tussen een stompe of opdek binnendeur is de manier waarop deze deuren aansluiten op het kozijn. Beide types zijn geschikt om toe te passen als binnendeur en kun je zelf plaatsen. Daarbij is het wel belangrijk dat je rekening houdt met een aantal eigenschappen van de opdek binnendeuren. Wil je meer weten over dit type deur en hoe het in jouw woning past? Hieronder lees je meer over opdek binnendeuren en hoe je met behulp van Bruynzeel Home Products jouw nieuwe deuren in mum van tijd hebt hangen. 
Bekijken als:  
67  Producten
Toon:
12 / 24 /

Filter op

Opdek binnendeur kopen

Opdek deuren kun je het beste als binnendeuren plaatsen. Ze zijn een stuk minder geschikt als buitendeur. Dit komt met name doordat de opdekrand van dit type deur over het kozijn valt. De opdek binnendeuren die Bruynzeel verkoopt verschillende soorten scharnieren om deuren mee op te hangen. Bij een opdek binnendeur gebruik je hier echter paumelle scharnieren voor. Deze en ander soort deurbeslag (klink, sleutelgaten en rozetten) kun je los bestellen. Zo kun je je nieuwe opdek binnendeuren van een persoonlijke touch voorzien. Dit maakt het ook handig om versleten of kapotte onderdelen van je deur te vervangen: de producten of serviceonderdelen van Bruynzeel kun je, aan de hand van het type, altijd op een later tijdstip los bijbestellen. 

Je opdek binnendeur onderhouden

Om langer plezier te hebben van je opdek binnendeur is het belangrijk dat je ze regelmatig voorziet van een poetsbeurt of ander soort onderhoud. Zijn je deuren na verloop van tijd vies geworden? Dan kun je ze afdoen met een natte doek en (verdund) schoonmaakmiddel. Wanneer je kinderen met een pen of stift op de deur hebben geklad, kun je dit weer makkelijk weghalen met gom. Ook de ramen van je opdek binnendeur zijn schoon te maken met een glazenreiniger of ander soort poetsmiddel. Dat geldt voor zowel ruiten van mat glas of helder glas. Heb je verder nog vragen over het onderhoud van je deur? Bekijk dan hier onze servicepagina. Mogelijk vind je daar een passend antwoord.

Meer informatie

Bij Bruynzeel vinden we het belangrijk dat je als klant goed voorbereid te werk gaat. Daarom hebben we op onze website niet alleen het assortiment staan, maar ook handige tips en tricks om je deuren, kozijnen en of sanitair te plaatsen. Zo vind je niet alleen brochures en verschillende handleidingen op onze website maar ook specifieke productinformatie die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wil je liever zelf persoonlijk contact? Raadpleeg dan een van de vakmensen bij de verkooppunten van Bruynzeel Home Products. Je vindt deze verkooppunten door heel Nederland in de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. Bekijk hier het online overzicht met verkooppunten.