Opdekdeuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

In Nederland zijn er voor draaideuren twee veelgebruikte opties, een opdekdeur en een stompe deur. Een opdekdeur valt op het kozijn. Dit komt door de opdekrand op de deur die bovenop het kozijn valt. Opdekdeuren worden afgehangen met behulp van paumelles. Dankzij deze paumelles is de deur eenvoudig af te hangen en ook te vervangen door een andere opdekdeur. Hieronder vind je alle deuren die we bij Bruynzeel beschikbaar hebben als opdekdeur.

Filter op

Bekijken als:  
58  Producten
Toon:
12 / 24

Opdek binnendeur kopen

Afgezien van het afhangen van de deur zijn er geen verschillen tussen de opdekdeur en de stompe deur. Zo zullen al je deurkrukken, sleutenrozetten en sloten perfect passen op de opdekdeuren. Het is bij de aanschaf dus handig om te letten op de paumelles op de deur. Lees de inmeetinstructies voor het opmeten van je nieuwe binnendeur. 

Je opdek binnendeur onderhouden

Om langer plezier te hebben van je opdek binnendeur is het belangrijk dat je ze regelmatig voorziet van een poetsbeurt of ander soort onderhoud. Zijn je deuren na verloop van tijd vies geworden? Dan kun je ze afdoen met een natte doek en (verdund) schoonmaakmiddel. Wanneer je kinderen met een pen of stift op de deur hebben geklad, kun je dit weer makkelijk weghalen met gom. Ook de ramen van je opdek binnendeur zijn schoon te maken met een glazenreiniger of ander soort poetsmiddel. Dat geldt voor zowel ruiten van mat glas of helder glas. Heb je verder nog vragen over het onderhoud van je deur? Bekijk dan hier onze servicepagina. Mogelijk vind je daar een passend antwoord.

Meer informatie

Bij Bruynzeel vinden we het belangrijk dat je als klant goed voorbereid te werk gaat. Daarom hebben we op onze website niet alleen het assortiment staan, maar ook handige tips en tricks om je deuren, kozijnen en of sanitair te plaatsen. Zo vind je niet alleen brochures en verschillende handleidingen op onze website maar ook specifieke productinformatie die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wil je liever zelf persoonlijk contact? Raadpleeg dan een van de vakmensen bij de verkooppunten van Bruynzeel Home Products. Je vindt deze verkooppunten door heel Nederland in de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. Bekijk hier het online overzicht met verkooppunten.