In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Vaste hor voor je deur

Zoek je naar een vaste hor voor je deur? Met de aanschaf van een hor doe je een investering in je huis. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van deze investering kunnen genieten. Met een vaste hor ben je verzekerd van een hordeur die robuust gebouwd is en lang mee gaat. Bekijk de verschillende vaste horren voor deuren hieronder!

Filter op

Bekijken als:  
3  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S800 Vaste Deurhor

    S800 Vaste Deurhor

    Vanaf: Zo laag als € 229,-
 

vaste hor deur

Eigenschappen vaste hordeur

Het fijne aan een vaste hor voor de deur is dat je ‘m altijd kunt gebruiken. Je kunt de hor het gehele jaar door laten hangen. Dit zorgt ervoor dat je huis het hele jaar door is beschermd tegen vervelende insecten. Het grote verschil met een hor en een dichte deur, is dat er wel frisse lucht binnenkomt. Zo blijft je huis lekker fris. Zoals je in assortiment ziet, hebben we verschillende soorten vaste horren voor deuren. Onze horren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren.

 

Een vaste hor kopen

Het handige aan de hordeuren van Bruynzeel is dat ze eenvoudig op maat te maken zijn. Zo pas je de hor eenvoudig aan op de maten van uw deur. Ook zijn ze voorzien van stevige profielen. Hierdoor zijn onze hordeuren zeer gebruiksvriendelijk. Of je nu een naar binnen draaiende of een naar buiten draaiende deur heeft maakt niet uit. Onze vaste horren zijn voor geschikt beide type deuren. Benieuwd naar de eigenschappen van onze vaste hordeuren? Op elke productpagina vind je de specificaties per type hor.
  
 
vaste hordeur bruynzeel