Laminaat in de badkamer? Nu kan het!
11 aug. 2020 - Vloeren

Laminaat in de badkamer? Nu kan het!

Lange tijd was laminaat in de badkamer ondenkbaar. Kromtrekkende panelen of vocht dat onder de laminaatvloer komt waren de grootste boosdoeners. Met het waterbestendige laminaat van Bruynzeel is dat echter verleden tijd. Met onze stevige, waterbestendige vloeren kun je die mooie houtlook op je overloop of slaapkamer ook doortrekken in de badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende decors en profiteert van een hoge kwaliteit en garantie. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van ons waterbestendig laminaat.

Ervaar de luxe van waterbestendig laminaat zelf

Tegels in de badkamer? Dankzij ons laminaat is dat niet langer de enige optie om uit te kiezen als je van plan bent om een nieuwe vloer in de badkamer te leggen. Met de mooie én voelbare houttekening op de laminaatplanken heb je het idee dat je over een echt houten vloer loopt. De planken zijn dank ook nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Heb je liever een wat bredere laminaatvloer? Kies dan voor onze laminaat waterbestendig extra breed. Hiermee creëer je optisch ook meer ruimte in je badkamer.

Wat is waterbestendig laminaat?

Waterbestendig laminaat wordt anders dan de normale variant voorzien van een extra waterbestendige laag. Deze laag beschermt het laminaatpaneel en helpt ook tegen slijtage. Voor een optimaal resultaat en een langere levensduur van je laminaat is het belangrijk om de randen goed met siliconenkit af te werken. Verder wijkt ons waterbestendig laminaat nauwelijks af van het standaardlaminaat uit ons assortiment. Dezelfde kwaliteit die je gewend bent en eventueel te leveren met v-groef!

Belangrijk om te weten: water kan weliswaar tot 72 uur probleemloos op het laminaat blijven liggen. Toch raden we het aan om je vloer niet onnodig lang aan vocht bloot te stellen. Dep water zo snel mogelijk en zorg voor een goede ventilatie in de badkamer. Dit komt de kwaliteit en levensduur van je vloer altijd ten goede!

Geschikt voor iedere inrichting

Of je nu een moderne badkamer wil of juist een klassieke keuken hebt in je huis; het laminaat is verkrijgbaar in een breed palet dessins. Doordat de toplaag van laminaat van een harde kunststof is gemaakt, kan het ook in diverse kleuren en looks worden opgeleverd. Creëer bijvoorbeeld een geheel witte laminaatvloer in de keuken met ons Waanzinnig Wit of kies voor een stoere houten badkamervloer met het laminaat Bewust Bruin of Levendig Bruin. Op onze website vind je de verschillende soorten inclusief adviesprijs. De vloeren zijn prima geschikt voor een druk huishouden én zelfs voor commercieel gebruik.

Een unieke touch in je woning dankzij Bruynzeel

Op onze website vind je ons volledige assortiment vloeren. Liever een vloer zelf bekijken en meer advies inwinnen? Bezoek dan een van de Bruynzeel verkooppunten. Je vindt deze door heel Nederland, dus altijd bij jou in de buurt. Ook kun je hier terecht voor vragen over onze producten. De medewerkers helpen je graag.