De veelzijdigheid van Bruynzeel-laminaat
09 sep. 2020 - Vloeren

De veelzijdigheid van Bruynzeel-laminaat

Op zoek naar een hoogwaardige kwaliteitsvloer, zonder dat je deze regelmatig moet onderhouden? Dan is Bruynzeel-laminaat een geschikte vloersoort in jouw woning. Dankzij de grote verscheidenheid aan looks en afwerkingen, zijn de meeste modellen nauwelijks van een echt houten vloer te onderscheiden. Ook vind je bij Bruynzeel laminaat in afwijkende en opvallende kleuren. Denk aan grijstinten of een witte look. In dit blog zetten we de vier type laminaatvloeren uit ons assortiment op een rijtje. Ontdek jouw favoriet!

De klassieker: de Origineel-serie

De Origineel-serie laminaat is een vloer om op te bouwen. Met een groot aanbod in verschillende kleuren en stijlen, heb je met ons Origineel-laminaat de perfecte basis voor jouw interieur. Wordt het een eigentijdse inrichting met mooi eikenhout laminaat, modern met betonlook of vintage met laminaat met de sloophout look? Laminaat Origineel kan tegen een stootje en gaat lang mee.

Origineel Plus: Nét een beetje meer

Laminaat Origineel Plus gaat net een stapje verder dan de Origineel-serie. Met een totale dikte van 8 millimeter heeft dit type laminaat een hoge slijtvastigheid. Dit laminaat past dan ook prima in drukbelopen ruimtes zoal een gang of woonkamer. Met een voelbare houtstructuur en zelfs een v-groef is dat laminaat nauwelijks van een houten (parket)vloer te onderscheiden. Ervaar zelf de voordelen van een houten vloer gecombineerd met de voordelen van laminaat.

Waterbestendig: kan tegen een stootje

Waterbestendig laminaat is geschikt om aan te leggen in vochtige ruimte. Zowel in de badkamer als in de keuken. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld een laminaatvloer in de woonkamer door wil trekken naar de keuken. Het laminaat is vochtbestendig en trekt niet krom als het in contact komt met vocht of damp. Water kan tot 72 uur zonder problemen op het laminaat liggen. Toch raden we het aan om contact met water zo veel mogelijk te vermijden. Maak je vloer dus niet onnodig of overmatig nat.

Kies voor luxe met extrabreed waterbestendig

Laminaat extra breed waterbestendig is het grotere broertje van het standaard waterbestendig laminaat. Door te kiezen voor de extra brede laminaatdelen, creëer je optisch meer ruimte in je badkamer of keuken. De brede laminaatdelen kunnen prima tegen een stootje en slijten nauwelijks. Handig in ruimtes waar veel mensen bijeenkomen op een dag. Bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Ook bij dit laminaat heb je een ruime keuze uit allerlei dessins en afwerkingen.

Hulp bij het kiezen van je vloer

Vind je het moeilijk om meteen de juiste vloer te kiezen? Geen probleem. Met onze speciale vloeren keuzehulp, stel je je ideale vloer online samen. Je ziet direct in deze online omgeving hoe je nieuwe vloer eruit komt te zien. Dat maakt het kiezen van je laminaatvloer meteen een stuk makkelijker.

Laminaat voor de echte doe-het-zelver

Het leggen van ons laminaat is geen moeilijke klus. In een paar stappen kan iedereen ons laminaat zelf leggen. Ook als je nog niet zo'n ervaren klusser bent. Wil je graag wat hulp bij jouw project? Bekijk dan de pagina met onze leginstructies. Hier vind je handige tips en video's die jou helpen bij het leggen van je laminaatvloer. Heb je nog vragen? Bezoek dan het verkooppunt of bekijk onze website voor meer productinformatie.