Een landelijke stijl in je stadswoning creëren
02 jul. 2020 - Deuren

Een landelijke stijl in je stadswoning creëren

De landelijke woonstijl straalt ruimte, rust en knusheid uit. Misschien denk je bij de landelijke stijl direct aan een mooie boerenhoeve of woning op het platteland. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Woon je midden in het drukke stadsleven en ben je ook liefhebber van deze stijl? Geen probleem. De landelijke stijl kun je ook in een stadswoning creëren. Laat je in dit blogartikel inspireren.

Hoe ziet de landelijke woonstijl eruit?

In een landelijk interieur kun je stoere elementen perfect combineren met meubels en accessoires uit andere woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere eikenhouten eettafel met een chique kroonluchter of mooie massieve houten deuren met gecapitonneerde fauteuils. Landelijke wonen betekent dus zeker niet alleen stoer en natuurlijk wonen, maar juist ook mixen met klassieke, chique en industriële elementen.

Natuurlijke kleuren en materialen

Kies je voor een landelijke stijl in je woning? Ga dan voor robuuste, natuurlijke elementen met een rustige uitstraling. Laat dit ook terugkomen in het kleurgebruik van je woning. Ga voor zachte natuurtinten en accenten in een pastelkleur. Beige, bruin, kaki of pastelvarianten van blauw, roze en groen gaan goed samen met houten meubelstukken, wollen tapijten en sierlijke lampen. Ook (kunst)leer is iets wat veelvuldig terugkomt in de landelijke woonstijl. Denk aan leren bekleding van meubels, maar ook in accessoires of afwerkingen van tafelbladen.

Landelijke deuren

Op het gebied van landelijk wonen heeft Bruynzeel een uitgebreide collectie binnendeuren in landelijke stijl. Deuren in deze stijl herken je aan het stoere design, zowel met en zonder glas. Het aanbod bestaat uit deuren met verschillende paneelverdelingen; van semi landelijk tot zeer landelijke, traditionele ‘boerderij’ deuren. Het hout geeft een natuurlijke uitstraling dat zorgt voor rust en warmte in je interieur. Ook bieden we verschillende deurmodellen aan met glas, van blank glas tot glas-in-lood. Ontdek wat het beste bij jouw landelijke interieur past. En kijk ook rond in ons assortiment houten vloeren en maak de cirkel rond naar een sfeervol landelijk interieur.

Een landelijke deur bestellen

Spreken de landelijke binnendeuren van Bruynzeel jou aan? Op onze website vind je bij ieder deurmodel de specificaties en eigenschappen aan. Heb je een binnendeur gevonden die jou aanspreekt? Bezoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je in alle rust jouw deur bestellen en word je geholpen bij het maken van je keuzes. Ook voor vragen of extra informatie kun je bij het verkooppunt terecht.