Deuren in jaren 30 stijl: de details zeggen alles
31 jul. 2020 - Deuren

Deuren in jaren 30 stijl: de details zeggen alles

De jaren 30 stijl. Voor de één ademt het vooral rust en ruimte uit, voor de ander is het een wat verouderde stijl. Toch is de jaren 30 stijl nog altijd ontzettend populair. Zowel binnen- als buitenshuis. De stijl bevat sfeervolle details die voor een warme karakteristieke sfeer zorgen. Voor de binnendeuren in jaren 30 stijl geldt dat net zo. In dit blog vertellen we je meer over de jaren 30 stijl en de bijbehorende deuren met deurbeslag.

Kenmerken jaren 30 stijl

De jaren 30 stijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Aan de buitenkant uit zich dit in het gebruik van rode of bruine bakstenen, houten kozijnen en een rijk gedetailleerde houten voordeur. Aan de binnenkant uit de jaren 30 stijl zich in grote, hoge kamers met lichte muren. De witte kleur en lichte tinten komen veelvuldig terug in het huis. Met name in de binnendeuren. Dit zijn vaak paneeldeuren, zowel dichte paneeldeuren als met deuren met glas. Bij veel modellen zie je alleen glas in het midden of bovenste gedeelte van de deur.

deurbeslag jaren 30 stijl

De jaren 30 stijl in ons binnendeurbeslag onderscheid zich vooral door de vormgeving, kleur en het materiaal. Zo kun je kiezen uit mat chroom, glans nikkel, mat nikkel, bakeliet en zwart. Een model dat opvalt in deze woonstijl is bijvoorbeeld de BRZ 57J kruk 15 bakeliet. Een prachtige deurkruk die qua design volledig aansluit bij een jaren 30 interieur. Wist je dat we ook bijpassend toiletgarnituur, sleutelrozetten en cilinderrozetten aanbieden? Zo kun je afhankelijk van jouw toepassing, elke situatie perfect afwerken. Dus ook jouw badkamerdeur of toiletdeur!

Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie en informatie omtrent ons assortiment? Kijk dan gerust verder op onze website en doe inspiratie op met ons jaren 30 stijl deurbeslag. Onze deuren en bijpassend deurbeslag bestel je bij een verkooppunt van Bruynzeel bij jou in de buurt. Hier kun je uiteraard ook terecht met al jouw vragen over onze producten.