Binnendeuren aflakken uitbesteden: zo doe je dat
17 apr. 2020 - Deuren

Binnendeuren aflakken uitbesteden: zo doe je dat

Wanneer je erover uit bent welk deurmodel je mooi vindt, komt de volgende vraag om de hoek kijken: hoe ga ik deze afwerken? Je Bruynzeel binnendeur wordt standaard namelijk gegrond geleverd. Het is uiteraard mogelijk om je binnendeur zelf af te lakken. Met een vaste hand, de juiste lak en professioneel schildersmateriaal kom je vast tot een net eindresultaat. Maar wat als je geen tijd hebt of niet zo handig bent? Laat deze klus dan over aan Bruynzeel. Met onze handige aflakservice voor opdekdeuren werken we jouw binnendeur tot in de puntjes af!

Wat houdt de aflakservice van Bruynzeel in?

Onze binnendeuren leveren wij standaard gegrond. Dit betekent dat je nieuwe binnendeur nog verder afgelakt dient te worden. Wanneer je dit over laat aan ons, garanderen wij een perfect eindresultaat. Wij werken met uiterst professionele materialen en passen de beste technieken toe voor een strak afgelakte binnendeur. Je hoeft alleen bij je bestelling aan te geven of je gebruik wilt maken van deze service en wij doen de rest voor jou!

Goed om te weten

Wil je voor de Bruynzeel aflakservice gaan? Bekijk dan eerst de onderstaande kenmerken om van alle facetten op de hoogte te zijn:

  • De aflakservice geldt alleen voor opdekdeuren.
  • De Bruynzeel glasmontage is verplicht bij een binnendeur met glas.
  • De aflakservice neemt ongeveer zes werkweken extra in beslag, naast de reguliere levertijd.
  • Voor onze aflakservice heb je keuze uit tien verschillende RAL-kleuren.
  • Wij werken met watergedragen verf.
  • De deuren krijgen een zijdeglans afwerking.

Binnendeuren in elke stijl

De binnendeuren van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Of je nu een modern interieur wenst of juist een wat klassiekere stijl mooi vindt; de deuren uit ons assortiment vormen een mooie basis voor iedere woning. Maak het vervangen van je nieuwe deur extra gemakkelijk met behulp van onze aflakservice. Per deurmodel op onze website geven we aan of de aflakservice mogelijk is.

Koop je Bruynzeel deur

De binnendeuren van Bruynzeel bestel je gemakkelijk bij één van onze verkooppunten. De medewerkers helpen je met handige adviezen en tips en eventueel het regelen van de Bruynzeel aflakservice. Geniet snel en zonder gedoe van jouw nieuwe binnendeur!