Origineel
 VAN BRUYNZEEL

Met dit laminaat uit de origineel serie heb je gegarandeerd een vloer met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De vloer is eenvoudig te reinigen en is geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming.

Bekijk de instructievideos.

Filter op

Bekijken als:  
5  Producten
Toon:
12 / 24

Kenmerken van Origineel laminaat

Het laminaat uit de Origineel serie van Bruynzeel is ontwikkeld om de optimale prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Dit 7 mm dikke laminaat heeft een hoge slijtvastheid en biedt alle kenmerken die je van ons gewend bent; betrouwbaar, eenvoudig te reinigen en een prachtige uitstraling. Alle laminaatvloeren uit deze serie zijn geschikt voor vloerverwarming.

Soorten laminaat

Bij Bruynzeel houden we van variatie, niet alleen in kleur maar ook in de verschillende soorten, waaronder een look van eikenhout. Ook is het laminaat van Bruynzeel beschikbaar in verschillende diktes. Dit komt onder andere van pas wanneer je van plan bent om je laminaat boven vloerverwarming te leggen. Benieuwd naar onze soorten? Hieronder zetten we onze bekende modellen op een rijtje:

 

  • Beschermend bruin: goed voor een klassieke of landelijk interieur. Een mooi lichtbruine tint met de nerf goed zichtbaar.
  • Zacht zwart: staat prachtig in een moderne woning met veel basickleuren zoals grijs, wit of zwart. De zwarte afwerking geeft een uniek dimensie.
  • Bazig bruin: typisch voor een wat landelijkere woning. De donkerbruine kleur schept een warm en comfortabel gevoel.
  • Betonlook: verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Laminaat met een betonlook geeft een echt bijzondere aanblik in je kamer. Ook deze afwerking staat goed in een modern of industrieel interieur.
  • Waterbestendig: Heb je in de badkamer liever een warme vloer onder je voeten dan koude tegels of een houten vloer die niet kromtrekt? Dan is ons waterbestendig laminaat echt iets voor jou!

 

Laminaat zelf leggen

Zoals alle producten van Bruynzeel kun je ons laminaat makkelijk zelf leggen. Afhankelijk van de oppervlakte, moet je een x-aantal pakketten laminaat bestellen. Hierna kun je aan de slag. Hoe je je nieuwe vloer van laminaat precies legt, wordt uitgelegd in de handleiding. Zorg voordat je begint in ieder geval altijd voor een schone werkruimte en het juiste gereedschap. Wat je zoal nodig hebt bij het leggen van laminaat? In ieder geval een potlood, (afkort)zaag en een duimstok om de lengte op te meten. Kom je er echt niet aan uit? Dan kunnen wij jouw laminaat ook voor je aanleggen.

 

Laat je inspireren!

Het aanbod vloeren van Bruynzeel kom je tegen in heel Nederland. Je vindt onze producten weliswaar op onze website, maar deze zijn bij een dealer van onze producten te koop. Je vindt de verkooplocatie in het overzicht met verkooppunten. Uiteraard kun je wat inspiratie goed gebruiken bij het aanleggen van je vloer. Meer weten? Bekijk dan onze inspiratiepagina of bezoek onze showroom in Gorinchem. Onze medewerkers helpen je daar graag met advies.