Extra breed waterbestendig
 VAN BRUYNZEEL

Met ons Extra breed waterbestendig laminaat geef je jouw woning een nog luxere uitstraling. Bruynzeel heeft een grote collectie Extra breed waterbestendig laminaat van de hoogste kwaliteit. Brede planken zijn razend populair tegenwoordig, omdat ze je woning optisch groter laten lijken, maar toch een heerlijk knus en warm gevoel uitstralen dankzij de houtstructuren. Het ruimtelijke effect wordt in tal van situaties gewaardeerd. We bieden breed laminaat in diverse afmetingen, kleuren, stijlen en uitvoeringen. Bekijk ons assortiment online of ga langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Filter op

Bekijken als:  
4  Producten
Toon:
12 / 24

Extra breed waterbestendig laminaat van Bruynzeel

Onze brede laminaatvloeren bestaan uit planken van 24,4 centimeter breed. Al het brede laminaat uit ons assortiment is waterbestendig. Je legt het dus zonder zorgen in je badkamer of keuken. Het brede laminaat is haast niet onderscheiden van echt hout door de realistische houtstructuur. Hierdoor ontstaat er een warme, maar ruimtelijk sfeer in huis. We bieden zowel donkere kleuren als lichtere tinten aan. Wil je de ruimte groter doen lijken en rust creëren? Ga dan voor breed laminaat in een licht kleur. Liever een knusse uitstraling? Dan is een donkere kleur een goede keuze. Een brede laminaatvloer kan je interieurstijl complementeren en versterken. Je bent in ieder geval verzekerd van een onderscheidende uitstraling die direct opvalt bij binnenkomst. Details en kleuren komen hierbij duidelijker naar voren dankzij de volle breedte van de planken.

De voordelen van waterbestendig

Waterbestendig laminaat van Bruynzeel is geschikt om te leggen in badkamers, keukens of andere ruimtes waar er zo nu en dan gemorst wordt. Voor een optimaal resultaat werk je de randen rondom af met waterbestendige siliconenkit. Alhoewel het een waterbestendige vloer betreft werkt de vloer wel door wisselingen in luchtvochtigheid en adviseren we om nooit de vloer in zijn geheel onder water te zetten. Het waterbestendige laminaat is bestand tegen vocht voor een periode van 72 uur. Desondanks adviseren we vocht direct te verwijderen bij het signaleren ervan en vermijd het overmatig nat maken van de vloer. Het onderhoudsadvies van deze laminaatvloer luidt hetzelfde als bij de andere laminaatvloeren van Bruynzeel. 

Creëer een ruimtelijk effect

Met ons Extra breed waterbestendig laminaag, zorg je er op een efficiënte een aantrekkelijke manier voor dat je woning ruimtelijker oogt. Breed laminaat heeft doorgaans minder groeven. Er ontstaat in de ruimte een geheel, wat voordelig is voor de ruimtelijkheid. Je kunt echter ook voor planken kiezen die wel duidelijk de v-groef laten zien. Hierdoor is het laminaat niet van echt parket te onderscheiden. Afhankelijk van jouw woonsituatie, stijl en wensen kun je bijpassend breed laminaat kopen.

Laminaat brede planken leggen

Laminaat is een vloersoort die je zelf eenvoudig kunt leggen. Het praktische kliksysteem maakt een sterke verbinding tussen de verschillende planken mogelijk. Je ziet dan ook geen kieren tussen je laminaat over je vloerverwarming. Daarnaast hebben de brede planken als voordeel dat je minder laminaat nodig hebt en dus sneller de vloer kunt leggen. Bovendien voorzien we je van een handige gebruikshandleiding en advies. Het leggen van je brede laminaat wordt kinderspel. Met onze kwaliteitsgaranties weet je zeker dat je een vloer kiest voor een lange periodes. Laminaat gaat dan ook al snel twintig tot dertig jaar mee, afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Bekijk onze instructievideo’s.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar breed laminaat dat past bij jouw interieurstijl en smaak? Kies een van de dessins op deze pagina en breng een bezoekje aan een verkooppunt bij jou in de buurt. De producten van Bruynzeel vind je bij een Gamma-bouwmarkt bij jou in de buurt. Bekijk hier het overzicht met vestigingen en ga vandaag nog langs voor jouw nieuwe brede laminaat.