In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HORREN VOOR SCHUIFPUIEN
 VAN BRUYNZEEL

In de zomer is het heerlijk om veel buiten te zijn. De achterdeur staat dan ook vaak open. Om vervelende insecten en andere beetjes buiten te houden, is een hor ideaal. In het assortiment van Bruynzeel vind je diverse horren, waaronder de hor voor een schuifpui. Je hebt de keuze uit diverse varianten zoals de een deurrolhor, lamellenhor of plissehordeur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Kies de hor die aansluit bij jouw wensen.

 

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24

Verschillende horren voor schuifpuien

Er zijn twee soorten horren die geschikt zijn voor de schuifpui; de lamellenhor en de plisséhor. Bruynzeel heeft beide soorten in het assortiment, voor de plisséhor kun je zelfs uit twee verschillende series kiezen (S700 en S900).">horren voor schuifpui
 
 
 
hor voor schuifpui bruynzeel

Lamellenhor

De S700 lamellenhor van Bruynzeel is geschikt voor alle soorten deuren, dus ook voor schuifpuien. Met 5 lamellen van 27 cm breed en een totale breedte van 120 centimeter is dit een ideale oplossing voor kleine schuifpuien. Het grote voordeel van de lamellenhor voor je schuifpui is dat je deze volledig handvrij bedient. Je loopt gewoon dwars door de lamellen heen. Wel zo makkelijk. 


Plisséhor

De plisséhor voor schuifpuien is een wat meer ontwikkelde hor met een premium look & feel. De schuifdeur hor van Bruynzeel is een innovatief ontwerp, wat een combinatie is van gevouwen gaas, sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame. Door het aluminiumframe is het bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden. Het geplisseerde gaas vouwt zich op in een aluminium cassette en verdwijnt dus volledig uit zicht wanneer je de hor voor je schuifpui volledig opent. In ons assortiment vind je twee plisséhorren voor schuifpuien. De S700 is verkrijgbaar met een breedte van 150 centimeter speciaal voor de schuifpui. De S900 is als maatwerk te bestellen bij een Bruynzeel verkooppunt bij jou in de buurt. Deze serie maakt gebruik van een extra stevige geleider aan de onderkant, waardoor het plisségaas nog prettiger open- en dichtschuift.hor schuifpui bruynzeel
 

De voordelen van een schuifpui met hor

  • Geen extra ruimte nodig voor openslaande deuren of horren
  • Zet je schuifpui volledig open, zonder bescherming tegen insecten te verliezen
  • Eenvoudig te bedienen (zowel lamellenhor als plisséhor)
  • Geen hor zichtbaar in volledig open stand (plissé)
  • Premium uitstraling van Bruynzeel horren voor schuifpuien. Zo blijft de prachtige uitstraling van je schuifpui gewaarborgd.

Eenvoudig op maat te maken en zelf te monteren

De schuifpui horren van Bruynzeel zijn zo ontworpen dat je deze heel eenvoudig zelf op maat maakt en monteert. In de meegeleverde montagehandleiding staat stap voor stap beschreven hoe je jouw nieuwe hor voor je schuifpui plaatst.

De horren voor schuifpuien zijn geschikt voor montage in het kozijn. Indien het niet mogelijk is om de hor voor de schuifpui direct in het kozijn te monteren, kun je gebruik maken van een apart te verkrijgen opbouwkader. Ook dit kader is verkrijgbaar in afmetingen die speciaal geschikt zijn voor de schuifpui en is, indien nodig, gemakkelijk in de hoogte en breedte in te korten.

Houd insecten buiten de deur

Met een hordeur voor je schuifpui houd je beestjes en insecten letterlijk buiten deur, zonder dat je hoeft in te leveren op de vrijheid om je deuren open te zetten wanneer jij dat wilt. Met een schuifpui hor kun je onbezorgd de schuifpui openschuiven. Wil je er zeker van zijn dat jouw huis een no-go zone is voor insecten? Plaats dan ook onze raamhorren voor je ramen en monteer deurhorren voor eventuele andere deuren.

Kies voor de kwaliteit van Bruynzeel

Bruynzeel staat voor kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment aan horren biede mn we voor iedere woonstijl, elk raam en elke deur een passende oplossing. De kwaliteit van onze producten zie je terug in de keuze voor materialen, de gedetailleerde afwerking en de duidelijke montagehandleiding. Je vind onze horren voor schuifpuien bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Meer weten over onze schuifdeur horren of andere producten uit ons assortiment? Wij geven antwoord op alle veelgestelde vragen. Hieronder vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen over horren voor schuifpuien.

---

Is een Bruynzeel hor geschikt voor een kunststof schuifpui?

Ja, de schuifdeur horren van Bruynzeel zijn geschikt voor kunststof schuifpuien. Je plaatst de hor in het kozijn, waarbij je de profielen met enkele schroeven bevestigt. Dit kan in steen, hout en kunststof.

---

Heeft Bruynzeel een plissé hor voor mijn schuifpui?

De S700 plisséhor is beschikbaar in een extra brede variant van 150 centimeter die zeer geschikt is voor schuifpuien. Het is ook mogelijk om twee smallere plissé horren voor een schuifpui te combineren, maar dit is wel minder praktisch. Je moet een van de twee horren dan volledig openen om de schuifpui te kunnen openen of sluiten.

---

Hoe kan ik een hordeur voor schuifpui op maat maken?

De S900 plisséhor voor schuifpuien is op maat te bestellen bij een Bruynzeel verkooppunt. Zowel de S900 als de S700 zijn ook zelf in te korten met een normale handzaag.

---

Is een hor voor schuifpui makkelijk te onderhouden?

De schuifpui horren van Bruynzeel zijn gemaakt van aluminium, wat erg makkelijk te onderhouden is. Een van de voordelen van aluminium is het duurzame karakter, waardoor je jarenlang van de hor geniet. Het geplisseerde gaas wordt met stabilisatiekoorden strak getrokken en zal na vele jaren nog steeds strak en netjes in de hor zitten.