In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HORREN VOOR DRAAIKIEPRAMEN
 VAN BRUYNZEEL

Bij Bruynzeel bieden we je verschillende opties voor horren voor draaikiepramen. Zo heb je de keuze uit plissehorren, rolhorren, horgaas met klitteband of vaste horren. Elke hor heeft zijn eigen voordelen. Welke hor het beste is, hangt af van de doeleinden waarvoor je deze gaat gebruiken. Bekijk hieronder ons assortiment horren voor draaikiepramen. Een hor op maat maken? Ook dat mogelijk!

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24
  1. S300 horgaas met klittenband

    S300 horgaas met klittenband

    Vanaf: Zo laag als € 5,25
  2. S500 Inzethor Draaikiepraam

    S500 Inzethor Draaikiepraam

    Vanaf: Zo laag als € 61,05
 
 
 

hor draaikiepraam

Horren voor draaikiepramen

Voor draaikiepramen, ook wel kiep kantelramen genoemd, heeft Bruynzeel een speciaal ontworpen S500 inzethor beschikbaar. Dit type hor is geschikt voor zowel de kiep- als de draaiwerking van het draaikiepraam. Het raam blijft volledig bedienbaar zonder dat je de hor hoeft te verwijderen. Deze vaste hor is geschikt voor montage aan de buitenzijde van het raam, en kan zonder boring in het kozijn geplaatst worden. Let er hierbij wel op dat er nog voldoende ruimte voor de rand van het horprofiel is tussen het draaiende en het vaste deel van het kozijn. De hor is verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Indien je draaikiepraam afwijkt van deze standaardmaten, is de inzethor eenvoudig op maat te maken. Zo ben je altijd verzekerd van een hor voor het kiep kantelraam die perfect functioneert en perfect past.


 

Verschillende opties


Belangrijk om te vermelden is dat de S500 inzethor alleen te gebruiken is bij kunststof kozijnen. De hor voor een draaikiepraam kun je eenvoudig plaatsen als verwijderen in het voor – of najaar. Bij deze stijlvolle hor behoud je de luchtcirculatie, waardoor er voldoende frisse lucht de kamer binnenkomt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het alle ongedierte buiten de deur houdt. 
Een andere optie is de S300 horgaas met klittenband. Dit type hor voor kiepkantelraam is geschikt voor zowel naar buiten - als naar binnen draaiende ramen en is eenvoudig op maat te maken.
  
 
 
 
hor voor draaikiepraam bruynzeel