In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HORREN VOOR DUBBELE DEUREN
 VAN BRUYNZEEL

Een hordeur is ideaal tijdens de zomerperiode. Zo'n deur houdt muggen en andere beestjes buiten. Ben je op zoek naar een hor voor dubbele deuren? In het assortiment van Bruynzeel vind je verschillende varianten. Van plissé hordeur tot deurrolhor. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende maten, materialen en gaassoorten. In ons assortiment vind je de hor die je zoekt. Kies de hor die bij jouw wensen past!

Filter op

Bekijken als:  
2  Producten
Toon:
12 / 24

 
 
 
 
 bruynzeel hor dubbele deur
 

Verschillende soorten horren voor dubbele deuren

Met diverse modellen plisséhorren biedt Bruynzeel verschillende opties om je dubbele deuren zonder zorgen open te kunnen zetten. Deze horren zijn ontworpen voor enkele deuren, maar door twee te combineren ben je verzekerd van een strakke afsluiting, zelfs bij brede deuropeningen. Voor dubbele deuren gebruik je dus twee horren die perfect op elkaar aansluiten. Deze horren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtematen zodat je altijd een passend product kunt vinden. 

Welke serie horren voor tuindeuren deuren kies jij?

Dubbele horren voor tuindieren bieden bescherming tegen insecten, maar laten je wel volop genieten van de frisse buitenlucht. Welke dubbele hor je ook kiest, van dit feit ben je altijd verzekerd. Bij Bruynzeel hebben we drie verschillende series in het assortiment: S500, S700 en S900. Dit zijn alle drie plissé hordeuren die met een schuivende beweging geopend kunnen worden. De S500 is een budgetvriendelijke oplossing die aan alle eisen van een goede hor voor openslaande deuren voldoet. De S700 blinkt uit door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een zeer degelijke hor met een premium uitstraling. Voor de ultieme luxe leveren we de S900. Dit verschil merk je onder andere aan de gekozen materialen. Zo bestaat de S900 voornamelijk uit aluminium onderdelen. Dit geeft dit model een premium feel en zeer stevige constructie. 
 
hor voor dubbele deur
 
 

Dubbele openslaande deuren beschermen met een hor

Bij dubbele openslaande deuren is het niet mogelijk om vaste of draaiende horren te gebruiken. Door twee plissé horren te combineren zorg je voor een goede afsluiting en comfortabele constructie. Een hor voor dubbele tuindeuren wordt altijd aan de binnenkant geplaatst, omdat de deuren naar buiten draaien. Wanneer je de deuren opent, sluit je de hor om beestjes buiten te houden. Ga je naar binnen of buiten, dan schuif je een of beide horren eenvoudig open en doe je deze weer achter je dicht.

Ontspannen wonen en slapen

Een hor zorgt voor ontspanning en comfort in huis. Het insectenseizoen begint tegenwoordig steeds eerder in het jaar en duurt langer, waardoor het aantal slapeloze nachten als gevolg van zoemende muggen toeneemt. Om deze reden wordt de meerwaarde van een hor alleen maar groter. Naast eventuele overlast in de nacht, biedt een hor voor dubbele openslaande deuren ook overdag uitstekende bescherming tegen vliegen, bijen en wespen die worden aangetrokken door de zoetigheid in huis.

Stijlvol en praktisch: een aanwinst voor iedere woning

Een goede hor is niet alleen helemaal afgesloten om beestjes buiten te houden, een goede hor ziet er ook goed uit. Het liefst zie je een hor niet, maar het is een noodzakelijk kwaad waar je gewoon niet aan ontkomt. De dubbele hordeuren van Bruynzeel blinken uit dankzij een premium uitstraling. De witte behuizing en greeplijst geeft de hor een rustig aangezicht. Het zwarte onderprofiel is zeer slijtvast en blijft er nog lange tijd goed uitzien. Het gaas is strak gemonteerd en past naadloos bij de moderne uitstraling van onze dubbele hordeuren.

Kies voor de kwaliteit van Bruynzeel

Bruynzeel staat voor kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment aan horren bieden we voor iedere woonstijl, elk raam en elke deur een passende oplossing. De kwaliteit van onze producten zie je terug in de keuze voor materialen, de gedetailleerde afwerking en de doordachte montagehandleiding.

Meer weten over onze horren voor openslaande deuren?

Meer weten over onze dubbele hordeuren of andere producten uit ons assortiment? Wij geven antwoord op alle veelgestelde vragen. Hieronder vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen over dubbele openslaande hordeuren.

---

Welke horren zijn geschikt voor dubbele deuren?

Voor dubbele deuren heb je twee plissé hordeuren nodig. Zo kan je beide deuren onafhankelijk van elkaar openen, zonder dat je een hor over de hele breedte van de deuropening open hoeft te schuiven.

---

Hoe kan ik een hor plaatsen voor dubbele openslaande deuren?

Een hor voor dubbele openslaande deuren plaats je altijd aan de binnenkant van de deur. De hor bestaat uit een cassette, bovenprofiel en onderprofiel die je aan de binnenkant van het kozijn bevestigt. De greeplijst en het geplisseerd horgaas bevestig je tussen deze onderdelen, waardoor je de hor makkelijk open en dicht kan schuiven. De horren voor dubbele tuindeuren van Bruynzeel zijn eenvoudig zelf te plaatsen met behulp van de meegeleverde instructies.

---

Wat zijn de verschillen tussen de horren voor dubbele deuren van Bruynzeel?

In het assortiment van Bruynzeel tref je drie verschillende soorten horren voor dubbele deuren aan: S500, S700 en S900. Het verschil tussen deze horren zit in de kwaliteit. Het goedkoopste model (S500) is volledig van kunststof, terwijl de S700 en S900 van aluminium profielen voorzien zijn.