NIEUWE PVC VLOEREN VAN BRUYNZEEL

Nieuw in het assortiment van Bruynzeel: PVC vloeren. Deze fraaie, onderhoudsvriendelijke vloeren met een natuurlijke uitstraling zijn razend populair. Zo mooi als een stenen of houten vloer en zo makkelijk te leggen als laminaat. Daarnaast zijn PVC vloeren ook nog eens erg stil én waterbestendig. Ze gaan ook erg lang mee, je krijgt daarom 25 jaar garantie op je nieuwe PVC vloer. Bruynzeel heeft een ruim aanbod aan diverse soorten en stijlen PVC vloeren. Van trendy betonlook tot een houten industriële stijl: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Filter op

Bekijken als:  
6  Producten
Toon:
12 / 24

PVC vloeren van Bruynzeel

Op onze website vind je naast het bekende laminaat nu ook PVC vloeren. In de basis delen deze vloeren best wat kenmerken, maar er zijn ook zeker verschillen. Een PVC vloer is dun, een stuk dunner dan laminaat zelfs. Dit maakt de PVC vloer uiterst geschikt om in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Ook is PVC een vrij flexibel materiaal, waardoor dit type vloer zachter is dan laminaat. Dat verschil zie je niet, maar hoor je des te beter. PVC vloeren zijn namelijk muisstil. Heerlijk voor in de slaapkamer en op de overloop, maar ook in de rest van het huis is het verschil direct merkbaar.

PVC visgraat vloer of betonlook?

PVC vloeren zijn er in verschillende soorten, maten, vormen en stijlen. In ons assortiment vind je dan ook zeer uiteenlopende vloeren. Alle PVC vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken over een extra sterke toplaag voor een extra lange levensduur. De matte toplaag zorgt ervoor dat de PVC planken en tegels niet van echt te onderscheiden zijn. Dankzij de variatie in uitstraling kun je altijd een geschikte stijl vinden die bij jouw interieur. Denk aan een industriële stijl met een PVC vloer betonlook of een meer rustieke sfeer met houtlook planken. Of ga je toch voor een PVC visgraat vloer, een trend die momenteel razend populair is in de interieurwereld!

PVC tegels

Onze PVC tegels zijn voorzien van een moderne betonlook en passen schitterend in strak interieur. De stoere tegels van PVC maken direct indruk en zijn met het oog nauwelijks van echt beton te onderscheiden. Je hebt de keuze uit extra grote tegels van 100x100cm en een dikte van 4mm óf tegels van 60x60cm met een dikte van 5mm. Deze kleinere PVC tegel komt inclusief een ondervloer, wat de tegel iets dikker maakt.

Visgraat PVC

Met een PVC visgraat vloer kies je voor een klassieke, maar vooral ook trendy vloer. Deze chique vloer met houtlook heeft een betoverend effect. Onze visgraat vloeren hebben een dikte van 4mm. De matte afwerking van de PVC visgraat vloer zorgt ervoor dat je het verschil met een echte houten visgraatvloer niet kunt zien.

Planken PVC

Wil jij een PVC vloer met de uitstraling van een houten vloer? Onze PVC planken houtlook zijn extra breed, voor een ruimtelijke en moderne sfeer. In tegenstelling tot houten planken zijn onze PVC planken slijtvast, 100% onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Je kunt ook kiezen voor PVC planken met betonlook, als je geen tegels wenst. De PVC planken zijn voorzien van een kliksysteem en een ondervloer, waardoor je ze erg makkelijk kunt leggen. Een PVC click vloer is ideaal voor in elk interieur!

Ga jij ook voor een PVC vloer van Bruynzeel?

Wil jij profiteren van de voordelen van een moderne PVC vloer van Bruynzeel? Geniet van een stille vloer die uiterst geschikt is voor vloerverwarming en kies voor een stijl die bij jouw interieur past. Ga langs bij een Gamma-bouwmarkt bij jou in de buurt om de verschillende PVC-vloeren van Bruynzeel te bekijken. De aanwezige medewerkers vertellen je graag meer over het assortiment en geven je instructies over een PVC vloer leggen.

Meer weten over onze PVC vloeren?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die de PVC vloeren van Bruynzeel te bieden hebben? Hieronder vind je enkele vragen over PVC vloeren die ons vaak gesteld worden. Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze website voor meer informatie over deze nieuwe vloeren in het assortiment of ga eens langs bij het Gamma-filiaal bij jou in de buurt.

---

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer die wordt opgebouwd uit meerdere lagen PVC. PVC staat voor Polyvinylchloride, een goedkope en eenvoudig te bewerken kunststof die veel gebruikt wordt ter vervanging van onder andere hout en beton. De beton- of houtlook van een PVC vloer komt echter niet van het PVC zelf, maar van een speciale laag in de vloer. We kunnen deze laag ieder gewenst dessin geven. In ons assortiment vind je een fraaie selectie van diverse dessins, voor ieder interieur is een geschikte PVC vloer te vinden.

---

Hoe leg je een PVC vloer?

Bruynzeel levert PVC vloeren met klikverbinding die je eenvoudig zelf kunt leggen, net zoals kliklaminaat. Je kunt de dunne PVC vloeren prima snijden met een goed en scherp stanleymes. De leginstructies worden met je vloer meegeleverd. Volg deze instructies zorgvuldig op. Naast deze klikvloeren kun je ook kiezen voor een PVC vloer waar een ondervloer in verwerkt is. Dit type vloer wordt door onze professionals gelegd. Informeer bij een Gamma-filiaal voor meer informatie over de legservice.

---

Hoe dik is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn flinterdun. De dunste PVC vloeren die je kunt vinden zijn de verlijmde vloeren, met een dikte van 2 tot 3 mm. Bruynzeel levert klik PVC vloeren en deze vloeren hebben een dikte van 4 tot 5 mm. De dikste PVC vloeren op de markt zijn 7,5 mm dik. Een dikke PVC vloer is dus ongeveer even dik als een dunne laminaatvloer. Om deze reden zijn de PVC vloeren van Bruynzeel dus zo geschikt voor vloerverwarming, de warmte hoeft maar door 4 tot 5 mm vloer te geraken.

---

Hoe lang gaat een PVC vloer mee?

Een bekende vuistregel bij laminaat is: een dikkere vloer gaat langer mee. Dit is echter niet helemaal waar, zeker als je laminaat met PVC vloeren gaat vergelijken. PVC vloeren zijn namelijk dunner, maar hebben een langere levensduur. Een kwalitatieve PVC vloer, zoals je deze bij Bruynzeel vindt, gaat tot wel 30 jaar mee. De toplaag van een PVC vloer speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe dikker deze toplaag is, hoe sterker de vloer is. Bruynzeel levert dan ook 25 jaar garantie bij de PVC vloeren.