In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

HORREN VOOR DUBBELE DEUREN
 VAN BRUYNZEEL

Een hordeur is ideaal tijdens de zomerperiode. Zo'n deur houdt muggen en andere beestjes buiten. Ben je op zoek naar een hor voor dubbele deuren? In het assortiment van Bruynzeel vind je verschillende varianten. Van plissé hordeur tot deurrolhor. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende maten, materialen en gaassoorten. In ons assortiment vind je de hor die je zoekt. Kies de hor die bij jouw wensen past!

Filter op

Bekijken als:  
3  Producten
Toon:
12 / 24

 
 
 
 
 bruynzeel hor dubbele deur
 

Een hor voor dubbele deuren

Met de keuze uit een deurrolhor of een plisséhordeur biedt Bruynzeel verschillende opties voor dubbele deuren. Deze producten zijn te verkrijgen als horproduct voor enkele deuren, maar zijn speciaal ontworpen zodat zij geschikt zijn voor dubbele deuren wanneer je twee plissé- of rolhorren naast elkaar plaatst. Voor dubbele deuren gebruik je dus twee horren die perfect op elkaar aansluiten. Deze horren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtematen zodat je altijd een passend product kunt vinden. Of je nu een hor zoekt voor opslaande deuren naar de tuin of anderszins dubbele deuren, met de speciaal ontworpen deurhorren van Bruynzeel kun je het hele jaar door optimaal genieten van je dubbele deuren.  

Pollenwerend gaas

Bij een dubbele deur heeft de gaasstructuur van de hor een aantal specifieke functies. Zo zorgt het gaas voor een goede luchtcirculatie en houdt het verschillende insecten buiten de deur. Maar de keuze van de hor moet ook gebaseerd zijn op een andere functionaliteit: het gaas is namelijk pollenwerend of beschermend tegen de zon. In het voorjaar, wanneer er veel pollen in de lucht zitten, zijn er veel mensen die als gevolg van deze hoge hoeveelheid pollen last krijgen van hooikoorts. In die gevallen is een pollenwerend gaas juist erg zinvol. Heeft u daar weinig tot geen last van? Kies dan voor zonwerend gaas. Ideaal tegen zoninval. Vanzelfsprekend moet het frame van de hor ook passen bij de kleur van het interieur. 
 
hor voor dubbele deur