In 3 stappen de juiste hor

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hor? Ontdek de online horwijzer van Bruynzeel.

Start de horwijzer

Zwarte hor voor je raam en deur

De horren van Bruynzeel staan bekend om hun kwaliteit. Maar wist je ook dat ze verkrijgbaar zijn in verschilleden kleuren? Afhankelijk van je kozijnen en voorkeuren wat betreft de inrichting van je woning zijn onze deuren ook in het zwart, wit of roomwit te verkrijgen. Zo heb je altijd een hor die insecten buiten de deur houdt en ook nog eens bij je interieur past.

Filter op

Bekijken als:  
7  Producten
Toon:
12 / 24
 
 
 
zwarte hor
 

Zwarte horren

Bij een dubbele deur heeft de gaasstructuur van de hor een aantal specifieke functies. Zo zorgt het gaas voor een goede luchtcirculatie en houdt het verschillende insecten buiten de deur. Maar de keuze van de hor moet ook gebaseerd zijn op een andere functionaliteit: het gaas is namelijk pollenwerend of beschermend tegen de zon. In het voorjaar, wanneer er veel pollen in de lucht zitten, zijn er veel mensen die als gevolg van deze hoge hoeveelheid pollen last krijgen van hooikoorts. In die gevallen is een pollenwerend gaas juist erg zinvol. Heeft u daar weinig tot geen last van? Kies dan voor zonwerend gaas. Ideaal tegen zoninval. Vanzelfsprekend moet het frame van de hor ook passen bij de kleur van het interieur.

Extra koelte met een zwarte hor

Wanneer je besluit om een zwarte hor voor je raam te plaatsen kan dit zorgen voor extra koelte in je kamer. Het zwart schermt het zonlicht af en houdt je kamer lekker koel. De eigenschap van horren om insecten tegen te houden is hierbij handig. Zo kun je tijdens koele zomeravonden prima je kamer af laten koelen zonder dat insecten of ander ongedierte kans zien om door je zwarte hor naar binnen te komen.

 Waar vind je onze producten?

De producten van Bruynzeel kom je tegen in alle betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. Onze uitgebreide series horren in verschillende kleuren zijn makkelijk te installeren. Bij Bruynzeel vinden wij het belangrijk dat de doe-het-zelver makkelijk uit de voeten kan met onze producten, daarom leveren wij al onze producten met een handige gebruiksaanwijzing. Benieuwd of er een verkooppunt van Bruynzeel Home Products bij jou in de buurt te vinden is? Vul hieronder dan je adres in en bekijk het kaartje. Bekijk op onze website alvast de details van de horren om van tevoren een juiste keuze te kunnen maken. Voor vragen kun je bij de verkooppunten terecht.

 
 
zwarte hor bruynzeel