Klassieke binnendeuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

De klassieke binnendeuren van Bruynzeel stralen een levendige klasse uit. Het klassieke profiel in combinatie met het facet paneel geven een zekere speelsheid aan het geheel. Vooral als je de deuren combineert met onze kwalitatieve glas-in-lood varianten. Jouw interieur krijgt daarmee een bijzondere klasse. De Bruynzeel klassieke deuren omvatten massieve paneeldeuren van hoge kwaliteit met een rijke profilering. De deuren zijn echte eyecatchers in jouw interieur. Bekijk alle deurmodellen en ontdek wat bij jou past.

Filter op

Bekijken als:  
4  Producten
Toon:
12 / 24
  1. BRZ 21-002

    BRZ 21-002

    Vanaf: Zo laag als € 506,50

Bij welke interieurstijl passen klassieke binnendeuren?

Waar kun je een klassieke interieurstijl aan herkennen? Voordat je klassieke binnendeuren aanschaft voor je huis, is het belangrijk om te weten of deze stijl wel bij je past. Een klassiek interieur is rijk, warm en royaal. Denk aan kroonluchters gecombineerd met hoge plafonds, sierlijsten of ornamenten of lampen in glanzende materialen gecombineerd met velours stoffen. Deze stijl heeft een tijdloze elegantie waarvan een gevoel van rijkdom afstraalt.

Klassieke binnendeuren zijn stijlvol en chique

Een klassiek interieur is stijlvol en chique en klinkt daarmee misschien al snel prijzig in de oren. Gelukkig hoeft een klassieke stijl niet duur te zijn. Zo vind je in ons assortiment klassieke binnendeuren prachtige modellen tegen reële prijzen. Ga jij voor een rustig deurmodel met bijvoorbeeld maar één paneel of juist een opvallend design met meerdere panelen en glas-in-lood? Wist je dat je ook nog keuze hebt uit verschillende glas-in-lood soorten? Dit geeft jouw deur een compleet andere look. Wil je wel licht doorlaten maar de nodige privacy behouden? Kies dan voor een klassieke binnendeur met mat glas.

Ga voor de klassieke interieurstijl

Met een klassieke binnendeur, al dan niet met of zonder glas, weet je zeker dat je woning een op en top klassieke uitstraling heeft. Het model van jouw wensen gevonden? Bestel jouw klassieke deur dan bij één van onze verkooppunten. Dit zijn doorgaans de bekendere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. Hier kun je ook terecht voor al jouw vragen.