Landelijke binnendeuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

Landelijk wonen is voor iedereen weggelegd. Ook in een drukke stadsomgeving. Door bijvoorbeeld in een oud huis de dakbalken te laten zien of de muren wit te pleisteren of deze in verschoten kleuren te verven. Bruynzeel biedt een aantal stoere, robuuste deurmodellen die volledig aansluiten op de landelijke stijl. Je kunt ook kiezen voor een uitvoering in grenen hout. Hout in zijn natuurlijke warme kleur geeft het gevoel van thuiskomen. Zeker in combinatie met unistoffen van katoen of linnen met aaibare structuren. Bruynzeel levert massief grenen deuren van de beste kwaliteit. Bekijk hier alle deurmodellen.

Filter op

Bekijken als:  
18  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. BRZ 22-102 met glas

  BRZ 22-102 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50
 2. BRZ 22-108 met glas

  BRZ 22-108 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 341,50
 3. BRZ 22-112 met glas

  BRZ 22-112 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50
 4. BRZ 22-114 met glas

  BRZ 22-114 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50

Opties landelijke binnendeuren

Bruynzeel biedt landelijke binnendeuren in verschillende uitvoeringen aan. Zo kun je kiezen uit diverse roedeverdelingen en deuren met of zonder glas. Wens je een deur met glas? Dan kun je kiezen uit blank glas, mat glas of glas-in-lood. Mat glas zorgt vanzelfsprekend voor meer privacy en laat toch licht door. Glas-in-lood geeft je landelijke binnendeur extra sfeer. Veel modellen uit deze serie lijken op een traditionele boerderijdeur, maar dan in een nieuw, moderner jasje. Om de landelijke binnendeuren helemaal af te maken, kun je kiezen uit passend deurbeslag. Zo bieden we prachtige, landelijke deurkrukken in chroom, mat chroom, glans nikkel, mat nikkel en brons aan. Ook bieden we een sierband en siernagels aan om je deur mee te verfraaien en die landelijke sfeer te accentueren.

Landelijke binnendeuren voor iedereen

Landelijke binnendeuren passen bij verschillende stijlen. Of je nu een oudere woning aan het renoveren bent of een nieuw huis bouwt: bij beide type woningen en interieurstijlen past een landelijke binnendeur van Bruynzeel. Landelijke binnendeuren hebben een strakke en mooie uitstraling en zorgen voor een landelijk gevoel bij je interieur. De veelzijdigheid van de landelijke stijl maakt het een allemansvriend onder de deuren. Ontdek welke deur bij jou past en hoe deze bijdraagt aan de sfeer van jouw woning.

Landelijke binnendeuren van Bruynzeel aanschaffen

De landelijke binnendeuren van Bruynzeel kun je op onze website bekijken. Bij elk deurmodel vind je specificaties over de deur, zoals afwerking en garantie. Ben je eruit en wil je een deur aanschaffen? Zoek dan een Bruynzeel verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je ook terecht voor verdere informatie en vragen.