Stompe binnendeuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

Landelijk wonen is voor iedereen weggelegd. Ook in een drukke stadsomgeving. Door bijvoorbeeld in een oud huis de dakbalken te laten zien of de muren wit te pleisteren of deze in verschoten kleuren te verven. Bruynzeel biedt een aantal stoere, robuuste deurmodellen die volledig aansluiten op de landelijke stijl. Je kunt ook kiezen voor een uitvoering in grenen hout. Hout in zijn natuurlijke warme kleur geeft het gevoel van thuiskomen. Zeker in combinatie met unistoffen van katoen of linnen met aaibare structuren. Bruynzeel levert massief grenen deuren van de beste kwaliteit. Bekijk hier alle deurmodellen.

Filter op

Bekijken als:  
18  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. BRZ 22-102 met glas

  BRZ 22-102 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50
 2. BRZ 22-108 met glas

  BRZ 22-108 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 341,50
 3. BRZ 22-112 met glas

  BRZ 22-112 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50
 4. BRZ 22-114 met glas

  BRZ 22-114 met glas

  Vanaf: Zo laag als € 375,50

Kenmerken stompe binnendeuren

Deuren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Toch is er een groot verschil tussen de twee types die in Nederland het meest gangbaar zijn: de stompe en de opdekdeur. De laatste variant zal je doorgaans alleen tegenkomen als binnendeur, door de opstaande opdekrand is deze echter makkelijk te forceren als buitendeur. Hierdoor is dit type inbraakgevoelig. Een stompe binnendeur kan daarentegen zowel als binnen- en buitendeur dienen. Doordat de stompe deuren in het kozijn vallen, sluiten ze een ruimte goed af. Een stompe binnendeur houdt toch en vocht bovendien goed tegen.

Stompe binnendeuren met glas

Een bijzondere toevoeging aan je woning kan de stompe binnendeur met glas zijn. Ook in het assortiment van Bruynzeel vind je diverse modellen. Het mooie aan een stompe binnendeur met glas is dat ze veel licht doorlaten en dus je kamer of keuken van net die extra zonnestralen kunnen voorzien. Een stompe binnendeur met glas kan bovendien bijdragen aan het gevoel in een grotere ruimte te verkeren. Bruynzeel verkoopt zowel deuren met helder als mat glas. Ook hebben wij speciale modellen met glas-in-lood voor een echt luxe gevoel.

Stompe binnendeuren op maat

Een stukje extra service dat Bruynzeel bovendien aanbiedt, is het op maat laten maken van je stompe binnendeuren. Wanneer je een deur van Bruynzeel koopt kun je ervoor kiezen om deze op maat te laten maken. Hierdoor kunnen we de deuren ook leveren in afwijkende maten. 

Maak het met Bruynzeel

Een goed huis staat of valt zonder de essentiële onderdelen. Meubels, sanitair en ook ramen en deuren maken van je huis je thuis. Bruynzeel weet door jarenlange ervaring precies wat er nodig is om van je huis een fijne plek te maken. Bij ons vind je dan ook een breed assortiment producten dat bijdraagt aan die sfeer. Tegen scherpe prijzen heb je de kwaliteit van Bruynzeel snel en eenvoudig in huis. Omdat al onze producten gericht zijn op de doe-het-zelver kun je ze makkelijk installeren of plaatsen. Zo wordt klussen weer een leuke hobby en hoef je geen dure vakmensen in te schakelen. Benieuwd waar je de producten van Bruynzeel kunt kopen? Je vindt onze stompe binnendeuren, kozijnen of bijpassend deurbeslag in een van de vele verkooppunten bij jou in de buurt.

 

 

Opties landelijke binnendeuren

Bruynzeel biedt landelijke binnendeuren in verschillende uitvoeringen aan. Zo kun je kiezen uit diverse roedeverdelingen en deuren met of zonder glas. Wens je een deur met glas? Dan kun je kiezen uit blank glas, mat glas of glas-in-lood. Mat glas zorgt vanzelfsprekend voor meer privacy en laat toch licht door. Glas-in-lood geeft je landelijke binnendeur extra sfeer. Veel modellen uit deze serie lijken op een traditionele boerderijdeur, maar dan in een nieuw, moderner jasje. Om de landelijke binnendeuren helemaal af te maken, kun je kiezen uit passend deurbeslag. Zo bieden we prachtige, landelijke deurkrukken in chroom, mat chroom, glans nikkel, mat nikkel en brons aan. Ook bieden we een sierband en siernagels aan om je deur mee te verfraaien en die landelijke sfeer te accentueren.

Landelijke binnendeuren voor iedereen

Landelijke binnendeuren passen bij verschillende stijlen. Of je nu een oudere woning aan het renoveren bent of een nieuw huis bouwt: bij beide type woningen en interieurstijlen past een landelijke binnendeur van Bruynzeel. Landelijke binnendeuren hebben een strakke en mooie uitstraling en zorgen voor een landelijk gevoel bij je interieur. De veelzijdigheid van de landelijke stijl maakt het een allemansvriend onder de deuren. Ontdek welke deur bij jou past en hoe deze bijdraagt aan de sfeer van jouw woning.

Landelijke binnendeuren van Bruynzeel aanschaffen

De landelijke binnendeuren van Bruynzeel kun je op onze website bekijken. Bij elk deurmodel vind je specificaties over de deur, zoals afwerking en garantie. Ben je eruit en wil je een deur aanschaffen? Zoek dan een Bruynzeel verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je ook terecht voor verdere informatie en vragen.