Stompe binnendeuren

Let op: sinds 1 oktober 2021 is het Bruynzeel deuren assortiment niet meer verkrijgbaar. Het merendeel van het assortiment is opgenomen in het Skantrae assortiment of Skantrae biedt een vergelijkbaar product. Bekijk de website van Skantrae.

De jaren ‘30 vormden een omslagpunt waarbij het Nieuwe Bouwen in opkomst kwam. Eigenlijk werd alles onder handen genomen: van ramen, sierbogen tot zelfs jaren ‘30 binnendeuren. Een belangrijk uitgangspunt was dat de richting en de functie van het gebouw en de behoeften van de bewoners centraal stonden.

Met een strakke vormgeving en nieuwe materialen werd gestreefd naar een gezonde leefomgeving met frisse lucht en veel zonlicht. Dit uit zich vooral in de strakke witte muren, tegeltjes in de gang of de combinatie van ronde en vierkante vormen. Inmiddels is de jaren ‘30 stijl nog altijd in trek, zo ook de deuren. Bekijk op deze pagina alle jaren 30 binnendeuren van Bruynzeel.

Filter op

Bekijken als:  
16  Producten
Toon:
12 / 24
Pagina
 1. BRZ 23-104

  BRZ 23-104

  Vanaf: Zo laag als € 322,50
 2. BRZ 23-106

  BRZ 23-106

  Vanaf: Zo laag als € 357,-
 3. BRZ NR 13

  BRZ NR 13

  Vanaf: Zo laag als € 525,-

Kenmerken stompe binnendeuren

Deuren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Toch is er een groot verschil tussen de twee types die in Nederland het meest gangbaar zijn: de stompe en de opdekdeur. De laatste variant zal je doorgaans alleen tegenkomen als binnendeur, door de opstaande opdekrand is deze echter makkelijk te forceren als buitendeur. Hierdoor is dit type inbraakgevoelig. Een stompe binnendeur kan daarentegen zowel als binnen- en buitendeur dienen. Doordat de stompe deuren in het kozijn vallen, sluiten ze een ruimte goed af. Een stompe binnendeur houdt toch en vocht bovendien goed tegen.

Stompe binnendeuren met glas

Een bijzondere toevoeging aan je woning kan de stompe binnendeur met glas zijn. Ook in het assortiment van Bruynzeel vind je diverse modellen. Het mooie aan een stompe binnendeur met glas is dat ze veel licht doorlaten en dus je kamer of keuken van net die extra zonnestralen kunnen voorzien. Een stompe binnendeur met glas kan bovendien bijdragen aan het gevoel in een grotere ruimte te verkeren. Bruynzeel verkoopt zowel deuren met helder als mat glas. Ook hebben wij speciale modellen met glas-in-lood voor een echt luxe gevoel.

Stompe binnendeuren op maat

Een stukje extra service dat Bruynzeel bovendien aanbiedt, is het op maat laten maken van je stompe binnendeuren. Wanneer je een deur van Bruynzeel koopt kun je ervoor kiezen om deze op maat te laten maken. Hierdoor kunnen we de deuren ook leveren in afwijkende maten. 

Maak het met Bruynzeel

Een goed huis staat of valt zonder de essentiële onderdelen. Meubels, sanitair en ook ramen en deuren maken van je huis je thuis. Bruynzeel weet door jarenlange ervaring precies wat er nodig is om van je huis een fijne plek te maken. Bij ons vind je dan ook een breed assortiment producten dat bijdraagt aan die sfeer. Tegen scherpe prijzen heb je de kwaliteit van Bruynzeel snel en eenvoudig in huis. Omdat al onze producten gericht zijn op de doe-het-zelver kun je ze makkelijk installeren of plaatsen. Zo wordt klussen weer een leuke hobby en hoef je geen dure vakmensen in te schakelen. Benieuwd waar je de producten van Bruynzeel kunt kopen? Je vindt onze stompe binnendeuren, kozijnen of bijpassend deurbeslag in een van de vele verkooppunten bij jou in de buurt.

 

 

Authentieke jaren ‘30 stijl

De Bruynzeel Authentiek jaren ’30 serie vormt een selectie deuren die in die tijd ontworpen en vervaardigd zijn. Het is de oorspronkelijke lijn waarmee Bruynzeel groot is geworden. Een symbool voor de rijke historie van ons merk. Smalle verticale of horizontale panelen en facetprofielen vormen de basis voor deze legendarische en karaktervolle serie. De Bruynzeel Authentiek deuren zijn de referentie voor deuren. In veel Nederlandse woningen, van de dertiger jaren tot nu, vind je dit type deur terug. Niet verrassend; de deuren met hun karakteristieke eenvoud passen namelijk in vrijwel elk interieur. Of het nu een authentiek interieur is of een modern interieur met retro-accenten. De Authentiek deuren van Bruynzeel geven net dat nostalgisch raffinement aan het geheel.

Kenmerken jaren ‘30 binnendeuren

Jaren ‘30 binnendeuren geven je woning een authentieke uitstraling. Deze sfeervolle deuren bieden we met en zonder glas aan. Bij de modellen met glas zie je vaak een ruit in het bovenste deel van de deur. Maar ook andere glasindelingen komen voor in deze serie. Je kunt uit verschillende soorten glas kiezen. Exclusief voor de Bruynzeel Authenthiek deuren kun je kiezen voor de volgende unieke glassoorten; bergjes, canalé en spinnenwebglas. Deze glassoorten versterken het authentieke karakter van de deuren. Keuze voor dichte jaren ’30 deuren is ook gevarieerd; zo kun je kiezen uit verschillende vlakverdelingen. Van wat klassiekere designs tot moderne designs. Aan jouw de keuze. Een jaren ‘30 binnendeur maak je af met bijpassend deurbeslag. We bieden verschillende deurkrukken aan in mat nikkel, glans nikkel en bakeliet, geheel in het zwart of met een zwarte touch. Ontdek wat een deurkruk met jouw jaren ’30 binnendeur doet.

Een deur van Bruynzeel in jouw woning

Heb je interesse in één van onze jaren ‘30 binnendeuren? Bekijk ons totale assortiment op de website en doe inspiratie op. Het model van jouw wensen gevonden? Bezoek dan één van onze verkooppunten om jouw bestelling in orde te maken. Bekijk of er een Bruynzeel verkooppunt bij jou in de buurt is. Wie weet geniet jij binnenkort ook van een nieuwe, stijlvolle jaren ‘30 binnendeur.