bruynzeel laminaat 

Nét zo mooi als hout, maar dan met de voordelen van laminaat. Bruynzeel heeft iets nieuws binnen het vloerenassortiment; laminaatvloeren. Een vloer die zich gemakkelijk laat leggen en onderhouden, en eenvoudig te verkrijgen bij de GAMMA. Benieuwd naar de verschillen tussen de verschillende collecties? Lees er hieronder meer over.

BEKijk onze LAminaat collecties

Bekijk alle laminaat vloeren

Origineel

Alle vloeren binnen deze collectie hebben een dikte van 7mm en zijn voorzien van een slijtvaste toplaag. Je hebt gegarandeerd een vloer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding als je kiest voor een vloer uit de Origineel collectie. Door de hoge slijtvastheid gaat de vloer jarenlang mee. Ook laat deze vloer zich eenvoudig reinigen en is deze goed zelf te leggen, goed geregeld toch? Er is ruime keuze tussen houtlook decoren en om het nog leuker te maken is deze collectie is uitgebreid met twee trendy betonlook decoren; zo hebben we voor iedere interieurstijl een bijpassende vloer. Benieuwd of er een vloer voor jou ertussen zit?Origineel Plus

Voor nét dat beetje extra comfort kan je kiezen voor een vloer uit de Origineel Plus collectie. Deze vloeren zijn net ietwat dikker dan de vloeren uit de Origineel collectie en zijn tevens voorzien van een ijzersterke toplaag. Hierdoor zijn deze vloeren uiterst geschikt voor druk belopen ruimtes zoals de woonkamer of gang. Net zoals alle andere vloeren van Bruynzeel zijn ook deze vloeren geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. Hiernaast heeft de vloer een voelbare houtstructuur en een v-groef waardoor de vloerdelen niet van houten planken te onderscheiden zijn. Dus met de vloeren uit deze collectie breng je de warmte van écht hout binnenshuis, maar profiteer je van de onderhoudsgemakken van laminaat.

Waterbestendig

De naam van de collectie verklapt het al; alle vloeren binnen de Waterbestendig-collectie zijn geschikt om te leggen in vochtige ruimtes of waar er zo nu en dan gemorst wordt bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Voor een optimale werking kan je de randen tussen de muur en de vloer (achter de plint) afkitten zodat deze opening ook waterbestendig is. Net zoals de vloeren uit de Origineel Plus collectie zijn de vloeren 8mm dik en voorzien van een slijtvaste toplaag. Gemakkelijk in onderhoud, eenvoudig te leggen en geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming.

Extra breed waterbestendig

Ook voor de vloeren uit de Extra Breed Waterbestendig collectie geldt dat de vloeren goed geschikt zijn om te leggen in vochtige ruimtes of in ruimtes waar er af en toe gemorst kan worden zoals een keuken of badkamer. Voor de rest hebben deze vloeren verder in principe dezelfde productspecificaties als de vloeren uit de waterbestendig collectie zoals dezelfde slijtvaste toplaag en dikte (8mm) maar zijn de vloerdelen breder uitgevoerd. Op deze manier lijkt de ruimte optisch groter, dat is mooi meegenomen toch? Ook voor deze vloeren geldt dat de vloeren geschikt zijn voor in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.