Kan ik losse onderdelen bestellen voor mijn hor?

Een hor is een fijn hulpmiddel om ongewenste insecten, pollen of warmte buiten te houden. Zoals je misschien al in ons assortiment hebt gezien, kun je bij ons terecht voor diverse soorten en maten horren. Bij Bruynzeel kun je zowel terecht voor deurhorren als voor raamhorren. En daarbinnen heb je ook nog eens veel verschillende keuzes. De kleur en het materiaal van de cassette bijvoorbeeld, maar denk ook aan het materiaal van het horrengaas. Naast de verschillende horren kun je bij Bruynzeel ook terecht voor losse onderdelen. Kan je losse onderdelen bestellen voor een hor?

Losse onderdelen bestellen voor een hor

Van een groot aantal producten hebben wij onderdelen beschikbaar. Zo ook voor horren. Ben je onverhoopt een van de onderdelen kwijt? Geen probleem! In onze webshop bestel je gemakkelijk nieuwe losse onderdelen voor je hor. Je kunt bij ons terecht voor volledige onderdelenpakketten, maar ook voor enkele losse onderdelen ben je bij Bruynzeel aan het goede adres. In ons assortiment vind je o.a. glijblokjes klittenband, eindhakken, bracket kappen, gaaslamellen, afdekstrips, en veersluitingen.

Onderdelen online bestellen

Het fijne aan onze webshop is dat je losse onderdelen gemakkelijk online bestelt. Op de pagina serviceonderdelen zoek je op de naam van het model hor. Vervolgens kun je het onderdeel bestellen en meteen afrekenen. Binnen de kortste tijd wordt de bestellen bij jou thuisbezorgd. Zo kun je snel aan de slag met het aanpassen van de hor. Kun je de handleiding van de hor thuis niet meer vinden? Geen nood! De handleidingen van onze horren staan op onze website. Je vindt ze op de downloadpagina.Terug naar horren algemeen

Wat moet ik doen als ik per ongeluk mijn hor te kort heb afgezaagd?
Algemeen
Moet ik de complete hor vervangen als een klein gat in het horrengaas zit?
Algemeen
Welke garantie krijg ik op mijn Bruynzeel-hor?
Algemeen
Wat moet ik doen als ik de handleiding kwijt ben?
Algemeen
Waar kan ik een nieuw koord vinden voor de plissé hor?
Algemeen
Mijn hor schiet terug, hoe kan ik de hor (af)stellen?
Algemeen
Mijn hor schiet terug, waar kan dit allemaal aan liggen?
Algemeen