bruynzeel houten vloeren 

Bruynzeel heeft maar liefst 125 jaar ervaring met hout. Wat ooit is begonnen als kleine timmerfabriek met potloden, vloeren, deuren en kasten in het assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een heuse houtproducten specialist. Én met die ervaring heeft Bruynzeel vloeren ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen anno nu; prachtige visgraatpatronen en tijdloze strokenvloeren allen afgewerkt met een hoogwaardige kleurolie. Zo kan je eindeloos genieten van jouw échte Bruynzeel vloer van écht hout.

Bekijk onze houten vloeren collecties

Bekijk alle houten vloeren

EIGEN EIKEN: TOPCOLLECTIE

Binnen deze collectie van vloeren kan je kiezen voor een stoere brede strokenvloer of voor het tijdloze visgraatmotief. Alle vloeren hebben maar liefst 10 jaar garantie én zijn geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en/ of -koeling. Met een keuze uit 5 verschillende trendy kleuren heb je gegarandeerd een vloer die jouw inrichting verbindt tot een stijlvol geheel.

ONDERHOUD

Bruynzeel biedt kwalitatief hoogstaande vloeren met 10 jaar garantie. Desalniettemin is periodiek onderhoud noodzakelijk bij houten vloeren. Bruynzeel levert alle mindelen voor het onderhoud van je vloer en biedt tevens een renovatieservice. Bekijk het assortiment of vraag jouw dichtstbijzijnde verkooppunt om advies.