ONDERHOUD VAN JE BRUYNZEEL PARKETVLOER

Een parketvloer van Bruynzeel is de meest comfortabele vloer die je maar in je woning kunt wensen. Sterk, stabiel en vlekbestedig. En vooral: verrassend gemakkelijk in onderhoud. Gemorste koffie of wijn kun je gewoon met een vochtig doekje opnemen. Zelfs als er per ongeluk een hele fles omgaat hoef je geen angst te hebben voor blijvende vlekken, krullende planken of kierende delen.

Parketvloeren hebben niet veel onderhoud nodig

Parketvloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos en leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost. Dat is niet waar. De meeste parketvloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud.


Parketvloeren lakken of impregneren

Je kunt je parketvloer laten lakken of impregneren. Een gelakte parketvloer is slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Als je de vloer een paar keer per jaar behandelt met polish, blijft de parketvloer jaren mooi. Een geïmpregneerde vloer hoef je maar 1 keer per jaar in de was te zetten. Of je nu kiest voor lakken of impregneren, je hebt jaren plezier van je parketvloer.


Polish en waxolie bestellen

Je kunt online alle onderhoudsmiddelen die je nodig hebt voor het onderhoud van je Bruynzeel parketvloer bestellen. Wil je advies over het onderhoud van je parketvloer? Ga dan naar een Bruynzeel-showroom bij je in de buurt. Onze adviseur vertelt je er graag meer over.


Onderhoudsmiddelen bestellen

Onderhoudsmiddelen voor zowel vloeren in de lak als in de olie zijn verkrijgbaar bij verkkooppunten van Bruynzeel vloeren. Vind een verkooppunt.

Onderhoudsmiddel parketvloer
Polish
Jongetje op vloer
Houten vloer