een hor voor dakramen

Een dakraam is een stijlvol type raam dat een sfeervolle en ruime lichtval garandeert en goed ventileert. Met het juiste type hor blijven deze eigenschappen onverstoord en kun je blijven genieten van je dakraam. In de lente en zomer staan ramen in het huis regelmatig open om voor verkoeling te zorgen. Het nadeel is dat door de openstaande ramen ook ongedierte naar binnen kan vliegen en kruipen. Gelukkig is de oplossing tegen dit alles vrij eenvoudig: een hor voor het dakraam.

assortiment hor voor dakramen bekijken


DE OPLOSSING VOOR UW DAKRAAM

Één van de meest aantrekkelijke kenmerken van een dakraam is het feit dat dit type raam een ruime hoeveelheid licht binnenlaat. Aan elk voordeel zit echter ook een nadeel, want samen met deze sterke lichtinval komt er ook veel warmte in de ruimte binnen.Met een slimme oplossing van Bruynzeel kun je met één product de ruimte insectenvrij én koel houden; de duoplissé. Deze hor is speciaal ontworpen voor dakramen en houdt naast de insecten ook de warmte van de zon buiten. Het geplisseerde gaas is gecombineerd met een geplisseerde verduisteringsdoek met warmte werende aluminiumfolie. Op deze manier wordt ingespeeld op de voor- en nadelen van een dakraam, waardoor de raamhor perfect aansluit op je behoeften. Naast de duo-plissé biedt Bruynzeel ook een dakraamrolhor, gaasnet en plisséhor voor dakramen.

Een dakraamrolhor kies je wanneer je het dakraam in zijn geheel wilt openen en is uitstekend te combineren met een rolgordijn, jaloezieën of verticale lamellen. In andere gevallen zijn een gaasnet en plisséhor voor dakramen interessante opties. Welke stijl hor dakraam past het beste bij jouw woning? Bekijk direct ons aanbod.

Raam rolhor S700